Η παρουσία των Alfa Romeo και Jeep στο Goodwood

Η παρουσία των Alfa Romeo και Jeep στο Goodwood

Στο φεστιβάλ ταχύτητας στο Goodwood παρευρέθηκαν οι Alfa Romeo και Jeep, με την κλασική ανάβαση του φεστιβάλ να την ολοκληρώνουν η ειδική σειρά Alfa Romeo Racing της Giulia Quadrifoglio και το Grand Cherokee Trackhawk.

Quadrifoglio

Σε επίπεδο ταχύτητας ξεχώρισε το αγωνιστικό μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing, όπως επίσης και ο οδηγός, Αντόνιο Τζιοβινάτζι. Παράλληλα, οι ειδικές εκδόσεις των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio, τιμούν στην ουσία την παράδοση της φίρμας με τις επιδόσεις τους, καθώς εκτός από τον βελτιωμένο V6 bi-Turbo βενζινοκινητήρα των 510 ίππων, ξεχωρίζουν μια σειρά από εξελιγμένα χαρακτηριστικά μέσα από την εμπειρία των αγώνων της μάρκας στη Formula 1.

Tonale

Το νέο πρωτότυπο κατέκτησε πρόσφατα το βραβείο Car Design Award 2019. Όπως όλες οι Alfa Romeo, έτσι και αυτή, οι λεπτομέρειες είναι σχεδιασμένες γύρω από την οδηγική απόλαυση, με το μοντέλο να κάνει το βήμα προς τον εξηλεκτρισμό.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Το όχημα παρευρέθηκε στο Goodwood. Εφοδιάζεται με έναν turbo V8 κινητήρα βενζίνης, 6,2 λίτρων, ισχύος 710 ίππων και 868Nm ροπή. Τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 3,7δλ., ενώ η τελική αγγίζει τα 289. Η επιβράδυνση από τα 100 χ.α.ω. ολοκληρώνεται σε μόλις 37 μέτρα, χάρη στο ειδικό σύστημα πέδησης της Brembo. Αξίζει να αναφερθεί πως στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Βαϊκάλη στη Ρωσία, το όχημα σημείωσε ρεκόρ ταχύτητας με 280 χ.α.ω.

Πηγή: FCA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter