Η ΠΟΑΣΥ «ξήλωσε» τον Μπαλάσκα μετά τις δηλώσεις για «σκουπίδια» στα Εξάρχεια

Η ΠΟΑΣΥ «ξήλωσε» τον Μπαλάσκα μετά τις δηλώσεις για «σκουπίδια» στα Εξάρχεια

Έκπτωτος κρίθηκε, για τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, από την ΠΟΑΣΥ, ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ χαρακτηρίζοντας «σκουπίδια» και «σκόνη» ανθρώπους στα Εξάρχεια.

Την ίδια ώρα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων παραπέμπει το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο που, ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας, θα αποφασίσει  για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Σημειώνεται πως την υπεράσπιση του κ. Μπαλάσκα ανέλαβε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Μάλιστα, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, έγραψε στο Facebook: «Θέλω να εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον καλό φίλο και εξαίρετο γνωστό ποινικολόγο βουλευτή Α Αθηνών, κύριο Θάνο Πλεύρη, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση της ΕΔΕ μου και της παραπομπής της υπόθεσης στον εισαγγελέα από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας», έγραψε ο κ. Μπαλάσκας στο Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

«Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 17.00, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης το περιεχόμενο των δηλώσεων – τοποθετήσεων του Αντιπροέδρου Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών και Ειδικού Γραμματέα, κ. Σταύρου ΜΠΑΛΑΣΚΑ στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI (Δευτέρα, 26/08/2019, εκπομπή Online) και αποφάσισε ομόφωνα:

Να τον κηρύξει έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ.

Να παραπέμψει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter