Η Porsche με το βλέμμα στη βιωσιμότητα

Η Porsche με το βλέμμα στη βιωσιμότητα

Πάντα η βιωσιμότητα είναι ο Νο.1 παράγοντας για όλες τις εταιρείες και σε διάφορους τομείς, κάτι το οποίο προσπαθεί να ακολουθήσει και η Porsche. 

Αυτό, θα της επιτρέψει να ενισχυθεί στον τομέα της βιωσιμότητας στις προμήθειες, ό,τι γίνεται αναφορικά με την ποιότητα, το κόστος και τη διάθεση.

«Η βιωσιμότητα είναι τρόπος ζωής για εμάς. Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, Φέρντιναντ Πόρσε, συχνά έλεγε τι μπορεί να γίνει για να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Αυτός είναι ο λόγος που η βιωσιμότητα υπάρχει στη φιλοσοφία της εταιρείας. Χάρη σε αυτή, οι δράσεις μας θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο», ανέφερε σχετικά ο Ούβε-Κάρστεν Στάντερ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου στον τομέα προμηθειών της Porsche.

Το πρόγραμμα βιωσιμότητας θα εφαρμοστεί στο μέλλον στη διαδικασία προμήθειας σε όλον τον Όμιλο Volkswagen. Ως εκ τούτου, τα θέματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, τα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και τους κανονισμούς συμμόρφωσης, αφορούν και την Porsche.

Περιβαλλοντικά και ενεργειακά συστήματα θα διαχειρίζονται κατάλληλα, θα βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας στους προμηθευτές, ενώ αναμένεται και ανάθεση παραγγελιών προς αυτούς.

Έτσι, μειώνονται πιθανά ρίσκα στην αλυσίδα προμηθειών σε αρχικό στάδιο.

Πηγή: Porsche

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter