Η προπαγάνδα δικαιώθηκε: Βραβείο στον Μητσοτάκη για το TikTok

Η προπαγάνδα δικαιώθηκε: Βραβείο στον Μητσοτάκη για το TikTok

Στις αξιολογήσεις για το κράτος Δικαίου και την ελευθερία του Τύπου πάει χάλια αλλά στο TikTok σκίζει o Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην απονομή των βραβείων Ermis Awards το βράδυ της Πέμπτης, υπήρξε μια έκπληξη. Η ειδική τιμητική διάκριση Ermis White δόθηκε στον πρωθυπουργό «για την επιτυχημένη παρουσία του στο TikTok».

Εκπληξη ήταν για τους παριστάμενους και το κοινό που ενημερώνεται από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, που κάνουν οτιδήποτε για να προβληθεί το προφίλ του «επιτυχημένου» και κυρίως να μην τσαλακωθεί ο… Μωυσής.

Τα ίδια ΜΜΕ που δεν πρόβαλαν τις καταδίκες της Ελλάδας από διεθνείς οργανισμούς, που δεν άκουσαν τον κόλαφο από το Ευρωκοινοβούλιο για τις υποκλοπές, που δεν βλέπουν την ακρίβεια, αλλά προτείνουν τέσσερα τοστ για να χορτάσει μια οικογένεια, έσπευσαν να χειροκροτήσουν ένα βραβείο για το TikTok.

Για εμάς στο documentonews.gr δεν ήταν έκπληξη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η τιμητική διάκριση, που απονεμήθηκε φέτος για πρώτη φορά, στο Γραφείο Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, είναι δίκαια. Οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου, επίσημοι και αφανείς, κατάφεραν, ενώ οι Ελληνες βυθίζονται στη φτώχεια, να τους παραμυθιάζουν ότι η οικονομία «πετάει».

«Πίσω από αυτή την καμπάνια είναι ένας πρωταγωνιστής, ο οποίος ενώ παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά του, δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακωθεί και να δείξει στον κόσμο αυτό που ζούμε εμείς καθημερινά στο γραφείο», ανέφερε παραλαμβάνοντας το βραβείο η διευθύντρια Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη.

Βέβαια, «τσαλακώθηκε» σε ανώδυνα βιντεάκια, κατόπιν εντολών ακριβοπληρωμένων επικοινωνιολόγων, για να δείξει προσιτός, ενώ στα ζόρικα κρύβεται.

Ο επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ που πήρε τον Μητσοτάκη απελέκητο και τον έκανε άγαλμα, μετά το 41% στις τελευταίες εκλογές και το χθεσινό βραβείο, θα νιώθει πολύ περήφανος. Αξιος ο μισθός του!

Διαβάστε επίσης: Ακρίβεια – φωτιά: Οι μισοί Έλληνες δεν βγάζουν τον μήνα – Δεν ευημερούν ούτε οι αριθμοί

Αγρότες: Οργή μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Καταγγέλλουν εμπαιγμό και αποφασίζουν για νέα μπλόκα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter