Η Πρώτη Διαδικτυακή Σκηνή στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η Πρώτη Διαδικτυακή Σκηνή στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η Πρώτη Διαδικτυακή Σκηνή στην Ελλάδα είναι γεγονός. Η πλατφόρμα eStage.gr έρχεται δυναμικά για να ενώσει καλλιτέχνες και κοινό με έναν μοναδικό τρόπο.

Δίνοντας ένα εργαλείο στην τέχνη και την εποχή.

Δίνοντας στήριξη και εναλλακτικές.Φωτίζοντας παραστάσεις Μουσικής, Θεάτρου & Performances.Ανοίγοντας δρόμους. Καινοτομώντας.

Ένα τολμηρό εγχείρημα που θα φέρει την τέχνη σε κάθε σπίτι, διαδραστικά και υπεύθυνα. Οι μεγάλες συναυλίες θα ταξιδέψουν παρέα με θεατρικές παραστάσεις και άλλα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Μαζί και ο δίδυμος χώρος Ε-boite, το εσωτερικό alter ego του eStage που αγαπάει τη μουσική, τις παραστατικές τέχνες και το βιβλίο και παρέχει στέγη σε πολιτιστικά δρώμενα με αντίστοιχη φυσιογνωμία.

Στους ψηφιακούς τεχνοχώρους μας θα μπορέσουν οι φιλότεχνοι να απολαύσουν και να στηρίξουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να ανακαλύψουν νέους ανερχόμενους.

Όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών και εισιτήρια σε λογικό αντίτιμο. Να δώσουν ανάσα και οξυγόνο στους καλλιτέχνες, στους οποίους δίκαια θα διανέμεται το αποτέλεσμα του κόπου και της αξίας τους. Να διατηρήσουν την τέχνη ψηλά.

Επίσης στην πλατφόρμα θα βρείτε και παραστάσεις που προσφέρονται δωρεάν από τους δημιουργούς.

Οι κύριες λειτουργίες μας:

Live StreamingOn Demand StreamingE-ticketingΕικονολήψιαΑναβαθμισμένους λογαριασμούς στους Καλλιτέχνες, τους ∆ιοργανωτέςκαι τους διαχειριστές Χώρων Παραγωγής Πολιτιστικού ΈργουΗ ταχύτητα, η φιλοσοφία του e-ticketing, η ποιότητα της απόδοσης εικόνας και ήχου αποτελούνσίγουρα ένα ξεχωριστό περιβάλλον και μια πολύ όμορφη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Επισκεφθείτε το https://estage.gr, περιηγηθείτε στην πλατφόρμα, δημιουργήστε λογαριασμό, και για όποια απορία έχετε απλά μιλήστε μας στο chat.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter