Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο μονοθέσιο

Η Renault F1 Team παρουσίασε το νέο μονοθέσιο

Το μονοθέσιο που αποκαλείται Renault R.S.19 και με το οποίο θα πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 παρουσίασε η Renault F1 Team.

Πληροί τους κανονισμούς που έχει επιβάλει η FIA και κινείται από τη μονάδα με την κωδική ονομασία Renault E-Tech 19, που έχει ενσωματώσει τις νέες υβριδικές τεχνολογίες.

Η παρουσίαση της ομάδας γενικότερα, έλαβε χώρα στο τεχνολογικό κέντρο στο Ένστοουν της Αγγλίας και υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από τις BP Castrol, Infiniti, Mapfre, RCI Banque, Microsoft, Eurodatacar, Bell&Ross και Tmall.

Στόχος της ομάδας, η διατήρησή της στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος κατασκευαστών και γιατί όχι, κάτι καλύτερο από την περσινή τέταρτη θέση που κατέλαβε.

Οδηγοί θα είναι ο Γερμανός, Νίκο Χούλκενμπεργκ, που παραμένει για τρίτη συνεχή σεζόν και ο επτά φορές νικητής σε γκραν πρι, Αυστραλός, Ντάνιελ Ρικιάρντο, που άφησε τη Red Bull.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ τόνισε στις δηλώσεις του πως επιθυμία του είναι να διατηρηθεί η Renault F1 Team σε υψηλό επίπεδο, με τον Ζερόμ Στολ, πρόεδρο της Renault Sport Racing, να καταλήγει. «Στη Renault, είμαστε παθιασμένοι με τους αγώνες. Η ιστορία μας στη Formula 1 συνεχίζεται ανελλιπώς για περισσότερο από 40 χρόνια».

Πηγή: Renault F1 Team

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter