Η Repsol Honda ετοιμάζεται για τον αγώνα στην Αραγονία

Η Repsol Honda ετοιμάζεται για τον αγώνα στην Αραγονία

Στην Αραγονία συνεχίζεται το πρωτάθλημα του MotoGP, με τη Repsol Honda να θέλει και σε αυτόν τον αγώνα τη νίκη, όπως έγινε στο Μισάνο με τον Μαρκ Μάρκεθ.

Το σιρκουί υπάρχει στο καλεντάρι από το 2010 και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους φίλους του σπορ, λόγω των πολλών προκλήσεών του.

Για παράδειγμα, η στροφή 2 αποτελεί πάντα ένα κρίσιμο σημείο, καθώς η δεξιά πλευρά του ελαστικού έχει κρυώσει μετά τη μεγάλη ευθεία και τις τελευταίες στροφές. Το 2018, η στροφή 10 έχει πάρει το όνομα του πρωταθλητή, Μάρκεθ.

Ο αναβάτης κυνηγά την πέμπτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία σε αυτό το σιρκουί. Το Νο.93 μετέχει στον 14ο αγώνα της χρονιάς, έχοντας 93 πόντους διαφορά από τον δεύτερο, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, αλλά αυτό δεν τον απασχολεί, καθώς θέλει να κερδίσει για τέταρτη συνεχή φορά μπροστά στους συμπατριώτες του. Μάλιστα, σε αυτό το γκραν πρι συμπληρώνει 200 συμμετοχές.

Αναφορικά με τον έτερο αναβάτη της εργοστασιακής ομάδας, τον Χόρχε Λορένθο, αναζητά μια καλή συνέχεια και έχοντας δύο νίκες και επτά βάθρα στην Αραγονία, αναζητά ένα καλό αποτέλεσμα.

Πηγή: Repsol Honda

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter