Η Seat παρούσα στο Mobile World Congress

Η Seat παρούσα στο Mobile World Congress

Η ισπανική εταιρεία ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο Mobile World Congress, το συνέδριο που αφορά την κινητή τηλεφωνία και τη συνδεσιμότητα.

Επιπλέον η Seat, πέραν των προτάσεων που θα κάνει σε αυτό, θα παρουσιάσει και ένα αστικό όχημα που αλλάζει τον τρόπο μετακινήσεων στις πόλεις. Μάλιστα η εταιρεία έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματά της σε αυτόν τον τομέα με το λανσάρισμα του eXS KickScooter powered by Segway, το οποίο θα βρίσκεται και αυτό στο περίπτερο της φίρμας.

5G Connected Car

Seat και Telefοnica θα ξεκινήσουν της δοκιμή του 5G Connected Car. Το πρότζεκτ ονομάζεται 5G Barcelona project και στόχος είναι να προωθηθεί η Βαρκελώνη σε πρωτεύουσα με τεχνολογία 5G. Η πρωτοβουλία αυτή καθιστά δυνατή την επικοινωνία μεταξύ του αυτοκινήτου, του περιβάλλοντα χώρου του και των άλλων οχημάτων, ως το πρώτο βήμα για την αυτόνομη οδήγηση.

ΧΜΟΒΑ και Metropolis: Lab

Πρόκειται για δύο ανεξάρτητες εταιρείες του Ομίλου Seat. Στο περίπτερο θα δοθούν λεπτομέρειες της προόδου που έχει σημειώσει το Bus on Demand project, που στοχεύει στην καλύτερη συνεργασία των δημόσιων συγκοινωνιών με τους χρήστες και το ride-sharing project, με το οποίο υπάρχει δυνατότητα να μοιραστεί ένα όχημα σε διάφορους ανθρώπους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Αμφότερα τα πρότζεκτ, θα προχωρήσουν στο δεύτερο μισό του 2019 και θα αφορούν την πόλη της Βαρκελώνης.

4YFN

Η φίρμα συμμετέχει στο 4 Years From Now (4YFN), στη διεθνή τεχνολογική εκδήλωση για επιχειρηματίες και start-ups. Θα διοργανωθούν διάφορες δραστηριότητες για τη διάδοση των πρότζεκτ και των προκλήσεων που εμφανίζονται, ώστε να εξευρεθούν τα ταλέντα που χρειάζονται για την αντιμετώπισή τους.

Το πρόγραμμα Start4big που προωθείται από την Aigues de Barcelona, την Caixabank, τη Naturgy, τη Seat και την Telefónica, αναζητά εδραιωμένες διεθνείς start-ups για την ενίσχυση των πελατών. Οι εκπρόσωποι της Start4big θα μοιραστούν με τους επιχειρηματίες τις εμπειρίες τους και θα τους ενθαρρύνουν ώστε στο μέλλον να κάνουν τις δικές τους προτάσεις.

Πηγή: Seat

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter