Η Seat προωθεί την ένταξή της στην αγορά της Κίνας

Η Seat προωθεί την ένταξή της στην αγορά της Κίνας

Την ένταξή της στην κινεζική αγορά συνεχίζει να προωθεί η Seat, καθώς τη μονάδα στο Μαρτορέλ επισκέφτηκαν μέλη της κινεζικής κυβέρνησης. 

Να σημειωθεί πως τον Ιούλιο η Seat, η Volkswagen Group China και η JAC υπέγραψαν συμφωνία στο Βερολίνο για την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων, με την κοινοπραξία να εγκρίνει τη συμμετοχή της ισπανικής φίρμας τον Νοέμβριο.

Ο πρόεδρος της Seat, Λούκα ντε Μέο, σημείωσε. «Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας αποτελεί ένα νέο βήμα προς τα εμπρός στο στρατηγικό σχέδιο για την παγκοσμιοποίηση της Seat. Με την ένταξη της επιχείρησής μας στην Κίνα ενισχύουμε ταυτόχρονα το μέλλον της εταιρείας και την ηλεκτρική κινητικότητα. Σήμερα, η Κίνα είναι η χώρα αναφοράς για τα ηλεκτρικά οχήματα. Στόχος μας είναι να είμαστε ένα μέρος αυτού του οικοσυστήματος, προκειμένου να ανταλλάξουμε γνώσεις και να κάνουμε πρόοδο στην επίτευξη παγκόσμιας βιώσιμης κινητικότητας».

Η κινεζική αντιπροσωπεία πραγματοποίησε περιοδεία στις εγκαταστάσεις του κέντρου σχεδιασμού της Seat, εκεί όπου απασχολούνται πάνω από 1.000 μηχανικοί, με τους εκπροσώπους της επαρχίας Ανούι της Ανατολικής Κίνας, με πληθυσμό 62.000.000 κατοίκων, να επισκέπτονται και το εργοστάσιο στο Μαρτορέλ, εκεί όπου συναρμολογούνται τα Leon, Ibiza και Arona.

Πηγή: Seat

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter