H Shell σας πάει στο διάστημα

H Shell σας πάει στο διάστημα

Η νέα, διαστημική συλλογή “Space Explorers”, συνδυάζει τη δημιουργία και το παιχνίδι,και σας περιμένει.

H Shell υποδέχεται τα Χριστούγεννα και καλεί τους καταναλωτές που επιλέγουν τα πρατήρια καυσίμων της για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους να νιώσουν και πάλι παιδιά και να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους μέχρι το… διάστημα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν και τα έξι συλλεκτικά μοντέλα της συλλογής “Space Explorers” σε συνεργασία με τη VEX Robotics.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές γεμίζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα καυσίμων Shell V-Power, Shell V-Power Racing και Shell V-Power Diesel, μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα έξι συλλεκτικά μοντέλα με επιπλέον χρέωση μόλις €4,90. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν επίσης τα μοντέλα της συλλογής και από την αίθουσα του πρατηρίου χωρίς την αγορά καυσίμου µε τιμή λιανικής 9€.

Αναλυτικά, η συλλογή αποτελείται από:

1. Command base (ηλιακοί συλλέκτες µε δυνατότητα μετατόπισης, κινούμενα εργαλεία/όργανα ελέγχου, κυλιόμενο μίνι όχημα µε βραχίονα, φορητό τροφοδοτικό),

2. Mech loader (κινούμενος κλωβός ασφαλείας, διασύνδεση ανυψωτικού καμπίνας/δαγκάνας, δαγκάνες συγκράτησης που λειτουργούν κανονικά, κυλιόμενοι τροχοί, πίσω τροχίσκος για κίνηση σε κάθε κατεύθυνση),

3. Orbital shuttle (κινούμενος κλωβός ασφαλείας, διασύνδεση ανυψωτικού καμπίνας/δαγκάνας, δαγκάνες συγκράτησης που λειτουργούν κανονικά, κυλιόμενοι τροχοί, πίσω τροχίσκος για κίνηση σε κάθε κατεύθυνση),

4. Rover (πτυσσόμενα καλύμματα ηλιακών συλλεκτών, ενεργή ανάρτηση, κυλιόμενοι τροχοί, κινούμενος βραχίονας οργάνων, κεραία τηλεπικοινωνιών µε δυνατότητα μετατόπισης),

5. Aerial drone (περιστρεφόμενοι ρότορες, μπροστινή άτρακτος µε δυνατότητα κλίσης, πτυσσόμενη επιφάνεια προσγείωσης),

6. Fuel truck (καμπίνα οδηγού µε ανάκληση, κυλιόμενοι τροχοί, πτυσσόμενη πίσω πλατφόρμα, κινούμενα στηρίγματα φορτίου, εύκαμπτη µάνικα).

Η νέα αυτή διαστημική συλλογή διατίθεται αποκλειστικά από τα πρατήρια Shell και υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, καθώς είναι STEM starter (Science, Technology, Engineering & Math) και έχει ως κύριο στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά και τους νέους δίνοντάς τους, µέσω της κατασκευής, τα ερεθίσματα εκείνα ώστε να μάθουν τις βασικές αρχές στους τομείς των Φυσικών Επιστημών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών.

Για ακόμα περισσότερο συναρπαστικό παιχνίδι οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν την ειδική εφαρμογή μέσω App Store ή Google Play. Επιπλέον, μπορούν να σκανάρουν µε το κινητό τους την ετικέτα της κάθε συσκευασίας και να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον κλειδωμένα χαρακτηριστικά, που θα τους βοηθήσουν να ανέβουν επίπεδο στα διαστημικά τους μοντέλα και να ανταποκριθούν µε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Η προσφορά ισχύει από 16 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια. Απαραίτητη η χρήση της κάρτας Shell Smart Club.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter