H Skoda αναβαθμίζει τη Fabia R5

H Skoda αναβαθμίζει τη Fabia R5

Η Skoda αναβαθμίζει την επιτυχημένη αγωνιστικά Fabia R5 με στόχο τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς της.

Στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης έγινε η παρουσίαση της ανανεωμένης Skoda Fabia R5, ενός αυτοκινήτου που έχει πολλές νίκες και τίτλους σε τοπικά ή περιφερειακά πρωταθλήματα. Με την ανανέωση που έγινε, στόχος είναι η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας του οχήματος, όπως είπε, άλλωστε και ο επικεφαλής της Skoda Motorsport, Μίχαλ Χράμπανεκ.

Αισθητικά, η νέα Fabia R5 δανείζεται πολλά στοιχεία από το ανανεωμένο μοντέλο παραγωγής, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις τόσο στην απόδοση όσο και στην αξιοπιστία του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, ο 1,6 λίτρων turbo κινητήρας, αναβαθμίστηκε, βελτιώνοντας την ισχύ εξόδου και την απόκρισή του.

Καταλήγοντας ο Χράμπανεκ, τόνισε. «Μετά τη διαδικασία έκδοσης της Homologation, οι πελάτες μας θα μπορούν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι πλήρως εξελιγμένο και έτοιμο για ανταγωνισμό χωρίς συμβιβασμούς. Η ακρίβεια στην εξέλιξη ενός νέου αυτοκινήτου ράλι έχει απόλυτη προτεραιότητα για τη Skoda Motorsport. Ακολουθούμε δε αυστηρά, τις ίδιες διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου της ποιότητας με την αντίστοιχη παραγωγή των αυτοκινήτων έκδοσης δρόμου της Skoda».

Πηγή: Skoda

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter