Η Skoda Official Car Partner του Spetsathlon 2019

Η Skoda Official Car Partner του Spetsathlon 2019

Στις Σπέτσες διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες το Spetsathlon 2019, με τη Skoda να αποτελεί τον Official Car Partner της εκδήλωσης.

Δύο από τους αθλητές Skoda Team Greece 2019 έλαβαν μέρος σε αυτή, όπως έκαναν και στο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino. Πρόκειται για τους Τζένη Μπουλμέτη, που μετείχε στον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. και στο Spetses Triathlon Endurance (1500 μ. κολύμβηση, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο) και Χρήστο Γαρέφη, που συμμετείχε στο Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμβηση, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο).

Να σημειωθεί πως η Μπουλμέτη ήταν πρώτη στο ηλικιακό γκρουπ 30-35 ετών στην παραπάνω εκδήλωση και δεύτερη στη γενική κατάταξη των γυναικών. Όσον αφορά στον Γαρέφη, τερμάτισε δεύτερος στο γκρουπ 60-65 ετών.

Στο φετινό Spetsathlon μετείχε και η εταιρική ομάδα της Kosmocar και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων. Στόχος, η οικονομική στήριξη τεσσάρων αθλητών που θέλουν να δώσουν το «παρών» στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκο το 2020.

Η Skoda είχε και υποστηρικτικό ρόλο στον αγώνα, ενώ ένα Kodiaq και ένα Karoq, εκτέθηκαν στην κεντρική πλατεία Ποσειδωνίου.

Πηγή: Kosmocar Skoda

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter