Η Skoda Superb με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Matrix

Στη Σλοβακία παρουσιάστηκε η ανανεωμένη Skoda Superb, με το αυτοκίνητο να αποτελεί το πρώτο όχημα παραγωγής του Τσέχου κατασκευαστή, το οποίο ενσωματώνει τεχνολογία full LED Matrix στα φωτιστικά του σώματα.

Δίνοντας μια πρώτη άποψη σχετικά με αυτόν τον τομέα η εταιρεία, διακρίνονται οι νέοι προβολείς, οι επανασχεδιασμένοι προβολείς ομίχλης και τα πίσω φωτιστικά σώματα με δυναμικές ενδείξεις.

Το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του συστήματος, το οποίο αποτελείται από μια μονάδα LED για τη μεσαία και τη μεγάλη σκάλα, όπως επίσης άλλα τρία τμήματα μεγάλης δέσμης που εμφανίζουν ολογράφως το «SKODA Crystal Lighting» στα περιβλήματα.

Μια λεπτή λωρίδα LED από εκεί και πέρα, εμφανίζει τα φλας, τα φώτα ημέρας και τη μικρή σκάλα.

Πάνω από αυτά, εντοπίζονται δομές LED που μοιάζουν με βελόνες, που ενσωματώνονται στη λειτουργία Coming/Leaving Home. Όταν εκκινήσει το μοτέρ ή τεθεί εκτός λειτουργίας, το σύστημα ενεργεί αναλόγως στα στοιχεία των προβολέων και των πίσω φώτων σε μια καθορισμένη σειρά.

Πηγή: Skoda

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.