Η Σοφία Βούλτεψη κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!

Η Σοφία Βούλτεψη κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!

Μια φτώχεια επιχειρημάτων την έχουν στη Νέα Δημοκρατία αφού επί τρία χρόνια τώρα αντί πολιτικής για τη χώρα κάνουν προεκλογική πολιτική για το κόμμα και «το ‘χουν κάψει»!
 

Και μετά τα χαρτιά υγείας, η Σοφία Βούλτεψη μας θύμισε παλιό επιχείρημα, διαψευσμένο και φθαρμένο…

Αυτό συμβαίνει όταν δεν έχεις τι να πεις!

Και το κόμμα που είδε τον πρόεδρό του, Κυριάκο Μητσοτάκη να θέλει την περικοπή των συντάξεων και μάλιστα «on camera» αφού δεν μπορεί να δικαιολογήσει με τη λογική (του) πως η οικονομία πηγαίνει καλύτερα και η κυβέρνηση πέτυχε αυτό που ήθελε, επιστρέφει στα παλιά επιχειρήματα:

«Γίνεται ένα υπόγειο παιχνίδι κάτω από το τραπέζι, μία συναλλαγή με τους δανειστές», είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, το κόμμα της οποίας μαζί με το ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.

Και για να μας… πείσει ότι δεν πάμε καλά αλλά έχει δίκιο το κόμμα της, προσθέτει πως «ήταν το μέσο της συναλλαγής για τη Μακεδονία».

Βέβαια, η κυρία Βούλτεψη είναι της σχολής «όχι σε όλα» αφού βοηθούν τον Τσίπρα…

Το ότι, για παράδειγμα «Μακεδονία» την κατέβαζαν όλοι, «Μακεδονία» την ανέβαζαν… δεν έχει σημασία.

Ούτε πως η Τουρκία έκανε και κάνει περίπατο στην πΓΔΜ και ότι δεν συμφέρει τη χώρα οποιαδήποτε διάλυσή της. 

Ούτε κατάλαβε η κυρία Βούλτεψη πως αλλάζουν σχολικά βιβλία, ονόματα σε δρόμους, αφαιρούν αγάλματα… Βέβαια δεν την ενδιαφέρει πως η ΝΔ είναι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα μαζί με τους σκληροπυρηνικούς του VMRO… 

Αλλά η κυρία Βούλτεψη ως νέα Μάρθα Βούρτση κλαίει και για τον «ψυχικό χωρισμό κράτους και εκκλησίας». Μιλάει μάλιστα για «υποβιβασμό αυτής της εθνικής σχέσης σε ένα επίπεδο οικονομικής συναλλαγής».

Και για να γίνει πιστευτή η κυρία Βούλτεψη πετάει και έναν Χότζα που έκανε επίθεση στο Θεό!

Αλλά και εδώ η κυρία Βούλτεψη τα κάνει μαντάρα…

«Προφανώς και ο κ. Μητσοτάκης έχει δικαίωμα να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο» σημειώνει μετά τις αποκαλύψεις του Documento και πριν τα μισόλογα της Αρχιεπισκοπής

Ας αποφασίσουν εκεί στη ΝΔ πιο ψέμα θα μας πουν:

Τον είδε;

Δεν τον είδε;

Τον είδε, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε;

Συγχρονιστείτε επιτέλους! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter