Η Τατιάνα στρώνει το χαλί της επιστροφής στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη;

Η Τατιάνα στρώνει το χαλί της επιστροφής στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη;

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται πως ετοιμάζεται να δώσει σε λίγες ημέρες ο υπόδικος για σωρεία κακουργημάτων Μένιος Φουρθιώτης. 

Την ώρα που έχει δοθεί παραγγελία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών να κληθεί ο Μένιος Φουρθιώτης σε ανωμοτί κατάθεση –ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος– ώστε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη, μετά και την επώνυμη κατάθεση μάρτυρα- κλειδί, η  Τατιάνα Στεφανίδου τον καλεί στην εκπομπή της για μια… συνέντευξη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στις 14: 50 η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου στο TLIVE στον ALPHA θα μιλήσουμε για όλα μετά από 7  μήνες».

Σε περίπτωση που ο υπόδικος Φουρθιώτης είναι πράγματι καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου ενώ ο ίδιος υπογράφει συμβόλαια θανάτου κατά δημοσιογράφων παραβιάζοντας παράλληλα τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή του μεταξύ άλλων και την απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων, τότε σίγουρα «έχουμε φτάσει στον πάτο» όπως σχολιάζει και σε σχετική του ανάρτηση ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Αν ισχύει και η Τατιάνα Στεφανιδου την ώρα που ο Φουρθιωτης υπογράφει συμβόλαια θανάτου εναντίον δημοσιογράφων, τον βγάζει σε συνέντευξη, τότε έχουμε φτάσει στον πάτο. Και θα αντιμετωπιστεί ως πάτος».

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter