Η Τροχαία ζητούσε από το πρωί της Δευτέρας να κλείσει η Αττική Οδός- Τι απαντά η εταιρία

Η Τροχαία ζητούσε από το πρωί της Δευτέρας να κλείσει η Αττική Οδός- Τι απαντά η εταιρία

Στον απόηχο των εκατέρωθεν κατηγοριών για τα συνεχή προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πολίτες στους δρόμους της Αττικής, στο φως έρχονται αποκαλύψεις που αφορούν τις ευθύνες για την πολύωρη ταλαιπωρία στην Αττική Οδό.

Σε ρεπορτάζ του σταθμού ΣΚΑΪ παρουσιάζεται έγγραφο της Τροχαίας, σύμφωνα με το οποίο ενημέρωσε την διαχειρίστρια εταιρία προκειμένου να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τροχαία της Αττικής Οδού προειδοποιούσε από το πρωί, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές προκειμένου να κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των βαρέων οχημάτων στις εισόδους αυτής, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους αρμόδιους της διαχειρίστριας εταιρίας.

Όπως αποκαλύπτει και σχετικό έγγραφο πάντως, στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας τελικά, η διαχειρίστρια εταιρία αποφάσισε για την διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς όπως ορίζει η σύμβαση αυτή πρέπει να το ζητήσει από την τροχαία, καθώς η τροχαία δεν μπορεί να το αποφασίσει μόνη της  αν δεν το ζητήσει η εταιρία.

Σε απάντηση των ισχυρισμών της Τροχαίας πάντως, ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η Αττική Οδός, η οποία αρνείται τις ως άνω αναφορές και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός και η εταιρία δεν το δέχτηκε.

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, και αναπαράγουν ενημερωτικά μέσα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρία δεν το δέχθηκε».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter