Η Volkswagen διαθέτει πλέον μια νέα υπηρεσία test drive

Η γερμανική εταιρεία ξεκίνησε ήδη την πιλοτική λειτουργία μιας νέας υπηρεσίας που αφορά τους εταιρικούς της πελάτες, καθώς χάρη στο live chat, υπάρχει δυνατότητα test drive αυτοκινήτων του στόλου της.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη επτά ημέρες την εβδομάδα και σε ώρες όπου διευκολύνονται όλες οι πλευρές, με τους υποψήφιους πελάτες να εισάγουν αρχικά το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και το επιλεγμένο όχημα στο chat box.

Στη συνέχεια συνδέονται γρήγορα με έναν σύμβουλο, ο οποίος συγκεντρώνει τις απαραίτητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών του επιθυμητού οχήματος και ύστερα οργανώνει το test drive.

Μετά την έγκριση του αιτήματος, η διάρκεια του test drive καθορίζεται από τον οδηγό, με τον διαχειριστή από εκεί και πέρα, να ελέγχει τη διαθεσιμότητα του οχήματος από τον στόλο της Volkswagen.

Αφού συμφωνηθούν οι ημερομηνίες με τον πελάτη, το «εισιτήριο» κρατείται, το αυτοκίνητο παραδίδεται στη διεύθυνση του πελάτη και παραλαμβάνεται από μια τοποθεσία κατάλληλη για τον πελάτη.

Το πιλοτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τα μέσα Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.