Η Volvo και η ασφάλεια

Η Volvo και η ασφάλεια

Την 1η Ιανουαρίου 2018 η Volvo παρουσιάζει το Mέλλον της Aσφάλειας μέσω ενός τηλεοπτικού spot, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται ταυτόχρονα στα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας από το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου.

Στη Volvo ό,τι σχεδιάζουμε ξεκινά από τον άνθρωπο. Με αυτό τον τρόπο, όταν σχεδιάσαμε το νέο XC60 προσπαθήσαμε να φανταστούμε ό,τι μπορεί να συμβεί μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο. Καταλήξαμε σε μία ιστορία που όσο και αν φαντάζει απίθανη μπορεί να είναι αληθινή: «Κάποιες φορές, οι στιγμές που δεν συνέβησαν ποτέ είναι οι πιο σημαντικές».

Εκφραστής της τελευταίας μας λέξης στην τεχνολογία ασφάλειας είναι το νέο XC60, στο οποίο τα πρωτοποριακά συστήματα:

City Safety, σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με προπορευόμενα οχήματα, πεζούς, δικυκλιστές και μεγάλα ζώα

Oncoming Lane Mitigation, σύστημα αποφυγής οδήγησης στο αντίθετο ρεύμα

Run–Off Road Mitigation, σύστημα αποφυγής εκτροπής από το δρόμο

συνδυάζονται με steering support – αυτόματη υποβοήθηση στο τιμόνι, που εκτείνεται από ήπιες διορθωτικές κινήσεις έως και ενεργή ανακατεύθυνση αν κριθεί απαραίτητο, προκειμένου ο οδηγός να αποφύγει τον κίνδυνο.

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, σε συνδυασμό με την υψηλότερη μέχρι σήμερα βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP, καθιστούν αναμφίβολα το νέο XC60 ως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον πλανήτη.

Και μια έμπρακτη απόδειξη για το μέλλον της ασφάλειας που οραματιζόμαστε, εκφρασμένο και ως Vision 2020 (Όραμα 2020), μέσω του οποίου έχουμε δεσμευτεί να έχουμε εξελίξει μέχρι το 2020 όλη την απαιτούμενη τεχνολογία, ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε ένα καινούργιο Volvo.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter