Η Χρυσή Αυγή έδωσε γραμμή σε Άδωνη και ΝΔ περί επεισοδίων

Η Χρυσή Αυγή έδωσε γραμμή σε Άδωνη  και ΝΔ περί επεισοδίων

Γραμμή από τη ρητορική της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι πήραν η επίσημη ΝΔ αλλά και ο αντιπρόδρος-εκλεκτός του Κυριάκου, Άδωνης Γεωργιάδης για τα χθεσινά έκτροπα στο συλλαλητήριο του Συντάγματος. 

Η Χρυσή Αυγή μιλάει για παρακράτος, για κουκουλοφόρους και τη χρήση χημικών, και η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται στην ιδια λογική μαζί της. Γιατί φυσικά ούτε ο Άδωνης ούτε άλλοι επιτελείς της Πειραιώς είδαν τον Μιχαλολιάκο να χαιρετάει ναζιστικά στη συγκέντρωση, τις αθλιότητες των ακροδεξιών που είχαν πάει στο συλλαλητήριο έτοιμοι για “μάχη”.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: 

Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ με οργανωμένο σχέδιο και με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους του, που δεν συλλαμβάνονται ποτέ, έπνιξε στα χημικά την πλατεία Συντάγματος και αμαύρωσε το συλλαλητήριο αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για την Μακεδονία μας.

Το Μαξίμου προσπαθεί ψευδώς να εμπλέξει στα επεισόδια την Χρυσή Αυγή, συκοφαντώντας για πολλοστή φορά το Κίνημά μας.

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες και καταγγέλλει το παρακράτος, που για μια ακόμη φορά προσπάθησε να διαλύσει μια μεγάλη σε όγκο συγκέντρωση Ελλήνων Πατριωτών.

Δείτε και την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter