Η YOKOHAMA έγινε 100

Η YOKOHAMA έγινε 100

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company Ltd. γιόρτασε φέτος την 100η επέτειό της από την ίδρυσή της στις 13 Οκτωβρίου του 1917, στη πόλη Yokohama της Ιαπωνίας.

Στην εκδήλωση που είχε παγκόσμιο χαρακτήρα έδωσε το παρών και η Διοίκηση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην Ελλάδα, από το 1957. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τα υπόλοιπα Στελέχη της ΥΟΚΟΗΑΜΑ ανά την Υφήλιο, αλλά και να αναλύσουν τις μελλοντικές κινήσεις και στρατηγικές που θα διατηρήσουν την επιτυχία της εταιρείας.

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών σε 120 χώρες. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών, που περιλαμβάνει από ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων, μέχρι και ελαστικά ειδικών προδιαγραφών αγωνιστικών και χωματουργικών οχημάτων, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών και των αυτοκινητιστών.

Είτε πρόκειται για εξοικονόμηση καυσίμων, είτε για ελαστικά υψηλής απόδοσης, η YOKOHAMA ακολουθώντας τη φιλοσοφία ετών, συνεχίζει να συνεισφέρει στην κοινωνία δημιουργώντας κορυφαία προϊόντα και φροντίζοντας για το περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εορτασμό των 100 χρόνων, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ δημιούργησε ένα micro-site στο http://specials.yokohama-online.com/100-years/ όπου γίνεται ιστορική αναδρομή της εταιρείας από την ίδρυσή της, μέχρι και σήμερα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter