Harley-Davidson Athena: Dirt Fest (video)

Harley-Davidson Athena: Dirt Fest (video)

Η Harley-Davidson Athena παρουσιάζει το Hooligan Class στο Dirt Fest στις 30 Ιουνίου. 

Η κακοκαιρία μας ανάγκασε να αναβάλουμε το Gent’s Sand Race αλλά μας σκληραγώγησε και μας έδωσε την ευκαιρία να το αναβαθμίσουμε σε Hooligan Class, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου στο πλαίσιο του Dirt Fest.

Το Zulap Crew και η Red Bull σας προσκαλούν σε μια βραδιά πλαγιολίσθησης, στις 30 Ιουνίου στο Riding School στα Κιούρκα και τo Hooligan Class απευθύνετε σε περιπετειώδεις αναβάτες με μοτοσικλέτες με 2 ή περισσότερους κυλίνδρους και από750 κ.εκ. και πάνω.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την οδήγηση σε οβάλ πίστα υπό τις συμβουλές των εκπαιδευτών του Riding School, χωρισμένοι σε κατηγορίες ανάλογα με τη μοτοσυκλέτα που θα οδηγούν, αλλά και να λάβουν μέρος στις νυχτερινές head-to-head μάχες.

Για φέτος θέλουμε να γνωριστούμε με όλους εσάς που σας συγκινεί η ιδέα του dirt track, να προπονηθούμε μαζί σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και γενικά να περάσουμε μια βραδιά γλιστρώντας πάνω στις μοτοσυκλέτες που αγαπάμε υπό τα βλέμματα των φίλων μας.

Παράλληλα με τα workshops και την προπόνηση, στο DirtFest θα υπάρχει:

• υπαίθριο παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων/αξεσουάρ/ανταλακτικών μοτοσυκλέτας, μια καλή ευκαιρία να αδειάσετε τις αποθήκες σας (ή να γεμίσετε καινούριες..)

• Yamaha Junior Academy για τα πρώτα μοτοσυκλετιστικά βήματα των μικρών μας φίλων

• food & drinks service από το Rey Pablo

• Μουσικές από το Red Bull jeep & τον DJ Riskokindinos

Η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν από τις 16:00 και μετά, ενώ για όσους θέλουν να οδηγήσουν, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξανα ανοίξει στο goo.gl/zSgvit

Δείτε το video από την τελευταία φορά, που τα Harley μπήκαν στο χώμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter