Ηλεία: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, κόπηκε η Εθνική Πύργου – Πατρών (Video)

Ηλεία: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, κόπηκε η Εθνική Πύργου – Πατρών (Video)
65χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στην Ηλεία εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα. Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο Βαρθολομιό. Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άντρας ηλικίας περίπου 65 ετών που αγνοούνταν στην περιοχή του Βρανά Βαρθολομιού λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εκπαιδευτικό που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε μέσα σε χείμαρρο και τον οδήγησε στο θάνατο.

Κόπηκε η Εθνική Οδός

Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες και αρκετές περιοχές του νομού Ηλείας έχει προκαλέσει πρωτοφανείς πλημμύρες και αρκετά προβλήματα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα. Στα Λεχαινά, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, το Τραγανό, το Καρδιακαύτι η στάθμη του νερού ανέβηκε σημαντικά και υπάρχουν πληροφορίες για πλημμύρες σε καταστήματα και σπίτια, όπως καταγράφει το ilialive.gr.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία: Πλημμύρες σε Αχαΐα και Ηλεία – Ανεμοστρόβιλος και κατολισθήσεις στη Ζάκυνθο(Video)

Παράλληλα, η Εθνική Οδός έχει κοπεί σε αρκετά σημεία πριν και μετά το χωριό αλλά και μέσα στο χωριό Κουρτέσι.

Δεκάδες σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των πολιτών που παραμένουν εγκλωβισμένοι περιμένοντας να υποχωρήσουν τα νερά της βροχής.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Ο δήμος ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Δυτική Αχαΐα

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter