Ηλεία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι (Video)

Ηλεία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι (Video)

Συνέχεια στο θρίλερ που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Πλουτοχώρι Ηλείας. Δεν έχει ακόμη εντοπιστεί το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στην είσοδο του χωριού.

Άνδρες της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο. Οι δύο αγνοούμενοι είναι ζευγάρι που διαμένει στο Πλουτοχώρι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η περιοχή είχε πλημμυρίσει από την πρόσφατη κακοκαιρία. Έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά γεγονός που κάνει δύσκολη την προσέγγιση των οχημάτων Πυροσβεστικής και συνεργείων του Δήμου.

Από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί ζημιές στις αγροτικές περιουσίες των κατοίκων, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές του Δήμου, όπως ανέφερε η ΕΡΤ.

«Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες»

«Του φώναζαν να μην περάσει, αλλά εκείνος προχώρησε», λέει στο documentonews.gr ο Νικόλαος Κοροβέσης, αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.

«Αγνοείται το ζευγάρι. Ο οδηγός περίπου 40 ετών, κάτοικος της περιοχής», εξηγεί ο κ. Κοροβέσης και τονίζει: «Το συμβάν έγινε στην είσοδο του χωριού όταν πήγαν ένα γεφύρι στην είσοδο του χωριού». «Οι συμπολίτες του φώναζαν να μην περάσει. Αλλά εκείνος προχώρησε. Είδαν το αυτοκίνητο που εξαφανίστηκε στα νερά», υπογραμμίζει.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως κάτοικος της περιοχής μιλούσε με τον οδηγό ενώ το όχημα παρασυρόταν από τον χείμαρρο και του έλεγε να βγει έξω.

Μάλιστα, ο οδηγός πρόλαβε να πει ότι «δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες».

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Πλουτοχώρι Ηλείας: Όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο – «Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες», φώναξε ο οδηγός

Συναγερμός στην Ηλεία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο – Αγνοούνται οι επιβάτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter