Ηλεία: Τρισάγιο στο σημείο που δολοφονήθηκε η 11χρονη Βασιλική

Ηλεία: Τρισάγιο στο σημείο που δολοφονήθηκε η 11χρονη Βασιλική

Τρισάγιο στο σημείο που δολοφονήθηκε η 11χρονη Βασιλική από τον 37χρονο συγγενή της , με κίνητρο τον βιασμό της , πριν από μία εβδομάδα , έκαναν σήμερα το πρωί λιγοστοί κάτοικοι του δ.δ. Αρετή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Ηλείας.

” Σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα από το βράδυ που ένα παιδί ξεψύχησε ‘’στην πόρτα μας ‘’.Λίγοι κάτοικοι του χωριού μας μαζί με τον εφημέριο του ναού Ζωοδόχου Πηγής Αρετής π. Δημήτριο Πανέτα τελέσαμε τρισάγιο στον τόπο της τραγωδίας.Συγκλονισμένοι Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.Είναι ότι πιο τραγικό μπορεί να ζήσει μια μάνα και ένας πατέρας.

Καλό παράδεισο Βασιλική!!!” – ‘εγραψε σήμερα το πρωί στη σελίδα του στο fb ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασίλης Δρακιάς και ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες .

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε ένα χωράφι το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών που μίλησαν στο documentonews.gr και τον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο, το άτυχο κορίτσι έφερε δύο τραύματα από κατσαβίδι.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι του στη Μυρτιά Ηλείας και για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε Amber Alert. Η μητέρα της είχε προχωρήσει στη δήλωση εξαφάνισης στην Ασφάλεια Πύργου.

Οι Αρχές βρήκαν τα ίχνη του δράστη από οπτικοακουστικό υλικό που συνελέγη μέσω καμερών ασφαλείας. Εκεί είδαν την 11χρονη να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον 37χρονο ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της.

Ο 37χρονος προσήχθη αρχικά και στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης 

Ηχηρή παρέμβαση Χάρη Δούκα: Να δώσουμε τον λόγο στη βάση του ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Επανεκκίνηση, κύριε Μητσοτάκη, δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες

Ηλεκτροπληξία στα νοικοκυριά με το τιμολόγιο Σκυλακάκη – Η κυβέρνηση αφήνει ανενόχλητες τις εταιρείες να κερδοσκοπούν

Ανασχηματισμός «ήττας»: Όμηρος εσωκομματικών ισορροπιών ο Μητσοτάκης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter