Ηλιόπουλος για Οικονόμου: Δεν πείθουν κανέναν, επικίνδυνος ο Μητσοτάκης για δημοκρατία και θεσμούς

Ηλιόπουλος για Οικονόμου: Δεν πείθουν κανέναν, επικίνδυνος ο Μητσοτάκης για δημοκρατία και θεσμούς

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με τον τρόπο αντίδρασης του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να «καλύψει» τον πρωθυπουργό, καλώντας τον να απαντήσει στα πραγματικά ερωτήματα που τίθενται «και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίησή του.

Πρωινά μαθήματα… θεσμικού σεβασμού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Ο κ. Δημητριάδης ούτε αυτός γνώριζε και παραιτήθηκε από “ευθιξία”. Αυτά υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στην επιλογή ανάμεσα στο “εγκέφαλος του σκανδάλου” ή “ανέμελος παραθεριστής” επιλέγουν το δεύτερο. Αφενός δεν πείθουν κανένα αφετέρου και στις δυο περιπτώσεις παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς.

Περιμένουμε να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως «ξένες δυνάμεις» ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη – Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε.

Αλλά βασικά περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter