Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα (Video)

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα (Video)

Στον 36χρονο γιο φαίνεται ότι στρέφονται οι έρευνες για το οικογενειακό έγκλημα στην Ηλιούπολη. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ως τώρα οι Αρχές τείνουν στο συμπέρασμα ότι ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του και περιφερόταν στο σπίτι για ώρες, μέχρι να δώσει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή στην πολυθρόνα, με μία σφαίρα στον κρόταφο, ενώ ο 36χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι της μητέρας του, χωρίς τα ρούχα του, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Οι Αρχές φαίνεται ότι καταλήγουν στον 36χρονο ως δράστη, καθώς από τα ιατροδικαστικά ευρήματα φαίνεται να προκύπτει ότι ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες του θανάτου του γιου της. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το σενάριο ληστείας, καθώς στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκαν χρήματα, ενώ δεν φαίνεται ότι παραβιάστηκε η μπαλκονόπορτα, στοιχεία που αρχικά είχε βάλει στο «κάδρο» και τις υποψίες για δολοφονική ενέργεια από αγνώστους.

«Κλειδί» η εξέταση της καραμπίνας

Σε απόσταση από τις δύο σορούς εντοπίστηκε μία καραμπίνα. Σύμφωνα με τις Αρχές, το όπλο φέρεται να ανήκει στον πατέρα του 36χρονου, με τον ίδιο να το χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μετά τον τον αυτοτραυματισμό του ο 36χρονος φέρεται να έφυγε από το σαλόνι που βρίσκονταν το άψυχο σώμα της μητέρας του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο υπνοδωμάτιο.

Η εξέταση του όπλου στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσει απαντήσεις όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου της 63χρονης και του 36χρονου.

Αρχικά αντίκρυσαν την 63χρονη να είναι νεκρή από πυροβολισμό που είχε δεχτεί στο κεφάλι, ενώ σε άλλο σημείο του σπιτιού βρήκαν νεκρό και τον 36χρονο.

Μακριά από τα δύο πτώματα εντοπίστηκε και μια καραμπίνα, γεγονός που έβαλε αρχικά τους αστυνομικούς στις σκέψεις μήπως, πίσω από το θάνατο μητέρας και γιου, κρύβεται κάποια εγκληματική ενέργεια. Όσο περνούσαν όμως οι ώρες τα δεδομένα άλλαζαν και τελικά όπως, όλα δείχνουν, ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Η απόφαση του όμως να προχωρήσει όπως όλα δείχνουν στο απονενοημένο διάβημα δεν ήταν της ίδιας στιγμής με τη δολοφονία της μητέρα του, αλλά χρειάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι να στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του.

Το όπλο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές άνηκε στον πατέρα του 36χρονου, ενώ μετά τον αυτοτραυματισμό του φαίνεται να έφυγε από το σαλόνι που βρίσκονταν το άψυχο σώμα της μητέρας του και να έφτασε στο υπνοδωμάτιο, όπου και τελικά κατέληξε.

Τις απαντήσεις πάντως στο γρίφο, γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη, αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, η οποία δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί έως αργά το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Στο «κάδρο» το σενάριο οικογενειακής τραγωδίας – «Κλειδί» η καραμπίνα και τα κινητά (Video)

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον θάνατο μητέρας και γιου: Ήταν νεκροί για μέρες – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter