Ηλιούπολη: Στο «κάδρο» το σενάριο οικογενειακής τραγωδίας – «Κλειδί» η καραμπίνα και τα κινητά (Video)

Ηλιούπολη: Στο «κάδρο» το σενάριο οικογενειακής τραγωδίας – «Κλειδί» η καραμπίνα και τα κινητά (Video)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Ηλιούπολης, με δύο ανθρώπους, μητέρα και γιο να εντοπίζονται νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους, φέροντας τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, ωστόσο όσο βγαίνουν στο «φως» νέα στοιχεία, τόσο ενισχύεται αυτό της οικογενειακής τραγωδίας, με τον 36χρονο γιο να μπαίνει στο «κάδρο».

Τα τελευταία στοιχεία φανερώνουν ότι ο 36χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά τη μητέρα του. Παράλληλα, τα τραύματα που έφερε ο γιος στη γνάθο και το μάγουλο συνηγορούν στο ότι δεν κατέληξε ακαριαία. Οι Αρχές εντόπισαν επίσης ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα, έως το κρεβάτι που κατέληξε, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν την Αστυνομία στο να θεωρεί ως επικρατέστερο σενάριο τη δολοφονία της μητέρας από τον γιο και στη συνέχεια τον θανάσιμο αυτοτραυματισμό του 36χρονου.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που αναλάβει την υπόθεση στρέφει τις έρευνες τόσο στην καραμπίνα που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ θα εξεταστούν και τα κινητά τηλέφωνα της μητέρας και του γιου, ούτως ώστε να ανιχνευθούν κρίσιμα στοιχεία. Συν τοις άλλοις, συλλέγονται μαρτυρίες από τους γείτονες.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι η μητέρα και ο γιος δεν είχαν δώσει ίχνη από την περασμένη Πέμπτη, ενώ έκαναν λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που ακούστηκαν στη γειτονιά το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter