Honda CB1100 RS 5Four

Honda CB1100 RS 5Four

Προκειμένου να τιμηθούν τα 50 χρόνια από το λανσάρισμα της CB750, η Honda UK, συνεργάζεται με τη 5Four Motorcycles για την παραγωγή 54 μοτοσικλετών που βασίζονται στη CB1100 RS.

Η μοτοσικλέτα είναι ήδη μοντέρνα σε σχεδιασμό και look, διαθέτει ανάρτηση της Showa, 4πίστονες εμπρός δαγκάνες φρένων και τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών.

Ο Γκάι Γουίλσον, όμως, ο εγκέφαλος πίσω από τη 5Four Motorcycles, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να την εξατομικεύσουν, με τον ίδιο να της προσφέρει μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Κάθε δικό του εξάρτημα έχει πάρει έγκριση και η θέση οδήγησης έχει τροποποιηθεί, χρησιμοποιώντας Renthal Ultra Low τιμόνι, αγωνιστικά Tomaselli grips, μικρότερες αγωνιστικές μανέτες και καθρέπτες, όλα μαύρης απόχρωσης. Η σέλα είναι επενδυμένη με ύφασμα Alcantara σε ραφή σχήματος διαμαντιού. Οι αναβατήρες είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Πλαστικό απουσιάζει από τη μοτοσικλέτα, καθώς ο ανεμοθώρακας, τα φέρινγκ και η ουρά είναι κι αυτά από αλουμίνιο, ενώ οι δύο απολήξεις από τιτάνιο Urban Growler της Racefit, όχι μόνο αναδεικνύουν τη μοτοσικλέτα, αλλά κάνουν και τον ήχο του μοτέρ να ξεχωρίζει.

Πηγή: Honda UK

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter