Honda e Prototype, ιδανικό για τις αστικές ανάγκες

Honda e Prototype, ιδανικό για τις αστικές ανάγκες

Το Honda e Prototype παρουσίασε στη Γενεύη η ιαπωνική εταιρεία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες, τόσο τις αστικές όσο και εκείνες που αφορούν τη μείωση των εκπομπών CO2.

Το όχημα είναι ηλεκτρικό, λειτουργικό και υιοθετεί τις τεχνολογίες διασύνδεσης που απαιτούνται. Διακρίνονται οι κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και τα pop-up πόμολα των θυρών.

Οι γραμμές του είναι απαλές αρχίζουν από το καπό και εκτείνονται έως τα πίσω, με την κολόνα Α να αρχίζει από το κλασικό σημείο και να ολοκληρώνεται φαινομενικά πάνω από το πίσω παρμπρίζ. Εντός καμπίνας, ξεχωρίζει η διπλή οθόνη και το σύστημα πολυμέσων, που έχουν ενσωματωθεί σε ένα μοντέρνο και παράλληλα μινιμαλιστικό περιβάλλον, το οποίο είναι κατασκευασμένο από τη μεριά του από καλής ποιότητα υλικά.

Το Honda e Prototype παρέχει αυτονομία άνω των 200 χιλιομέτρων και η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί έως το 80% της χωρητικότητάς της σε 30 λεπτά. Η (ηλεκτρική) κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς και λόγω των διαστάσεών του, το αυτοκίνητο είναι κατάλληλο για την πόλη.

Θα διατεθεί σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές από τις αρχές του καλοκαιριού, με τις παραγγελίες να έχουν φτάσει ήδη τις 15.000.

Πηγή: Honda

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter