ΗΠΑ: Ανησυχία για μια «αποσταθεροποιητική απειλή» στην εθνική ασφάλεια

ΗΠΑ: Ανησυχία για μια «αποσταθεροποιητική απειλή» στην εθνική ασφάλεια
AP Photo/Carolyn Kaster

Να ενημερωθεί άμεσα το Κογκρέσο για ένα «εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα» ζήτησε η Επιτροπή Θεμάτων Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Ο Σύμβουλος Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν θα ενημερώσει την Πέμπτη (15/2)  την «ειδική επιτροπή των οκτώ» που αποτελείται από στελέχη Δημοκρακτικών και Ρεπουμπλικανών σχετικά με ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες.

Οι νομοθέτες στις επιτροπές εθνικής ασφάλειας θα ενημερωθούν πριν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τέρνερ, προχωρήσει σε δημόσια ανακοίνωση.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ εικάζουν ότι πρόκειται για ρωσική εμπλοκή σε κάποιο θέμα που θα φέρει αποσταθεροποίηση στις ΗΠΑ, ενώ κάποι ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα «μυστικό όπλο της Ρωσίας».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τέρνερ έστειλε στο Κογκρέσο μια επιστολή τονίζοντας πως το επείγον ζήτημα «σχετίζεται με μια αποσταθεροποιητική ξένη στρατιωτική ικανότητα».

Διαβάστε επίσης: Αίγυπτος: Επίσκεψη Ερντογάν και συμφωνίες με Σίσι – Αλλάζουν οι ισορροπίες στην περιοχή – Πιάστηκε πάλι στον ύπνο η Αθήνα;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter