Μισέλ Ομπάμα vs Τραμπ; «Φουντώνουν» οι φήμες για τις κινήσεις της πρώην Πρώτης Κυρίας

Μισέλ Ομπάμα vs Τραμπ; «Φουντώνουν» οι φήμες για τις κινήσεις της πρώην Πρώτης Κυρίας

Κύμα Δημοκρατικής υποστήριξης φέρεται να συγκεντρώνει η Μισέλ Ομπάμα, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα μπορούσε να συμμετέχει ως υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2024, ως ανάχωμα στον «κυκλώνα« Τραμπ.

Την ώρα που οι Δημοκρατικοί ηγέτες συσπειρώνονται δημόσια γύρω από τον Τζο Μπάιντεν ως τον υποψήφιό τους, στο παρασκήνιο, εξακολουθούν να εξετάζουν τον πιθανό καλύτερο ηγέτη για το κόμμα τους, ο οποίος θα μπορούσε να κερδίσει σε μια αντιπαράθεση εναντίον του Ρεπουμπλικανού πρώην προέδρου.

Ο πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου και του Πενταγώνου Ντάγκλας ΜακΚίνον, δήλωσε ότι, εάν όχι στα πρόσωπα του Μπάιντεν ή της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, το «κλειδί» για μια νέα νίκη των Δημοκρατικών θα μπορούσε να βρίσκεται σε έναν παλαιότερο «σούπερ σταρ».

Ετσι, πληθαίνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, που θέλουν την πρώην Πρώτη Κυρία να συμμετάσχει ως υποψήφια στις εκλογές.

Εν τω μεταξύ, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μισέλ Ομπάμα εξέφρασε την «ανησυχία» της για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών. Όπως ανέφερε η ίδια, είναι «τρομοκρατημένη» με την πιθανή έκβαση της αναμέτρησης, αυτή της επιστροφής του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Αναφερόμενη σε αυτή τη συνέντευξη, αρθρογράφος της New York Post έγραψε ότι δεν ήταν μια περιστασιακή δήλωση, αλλά αντιθέτως, ήταν προγραμματισμένη, ενώ στη συνέχεια έστειλε μια έρευνα στους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος, ρωτώντας τους για το τι σκέφτονται σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητά της.

Σύμφωνα πάντα με την αμερικανική εφημερίδα, το καλοκαίρι του 2022 η Μισέλ Ομπάμα βρισκόταν στη Νέα Υόρκη συναντώντας αρκετούς μεγάλους επιχειρηματίες, στους οποίους φέρεται να είπε: «Θα είμαι υποψήφια και ζητώ την υποστήριξή σας».

Ο αρθρογράφος της New York Post έγραψε: «Η Ομπάμα ψάχνει έναν τρόπο για μια ήσυχη αποχώρηση του Μπάιντεν. Τα στόματα δεν μιλούν, αλλά ξέρουν».

«Συνεχίζω να προβλέπω, όπως έκανα για περισσότερα από δύο χρόνια, ότι η Μισέλ Ομπάμα θα είναι η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για πρόεδρος το 2024», έγραψε σε μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ρότζερ Στόουν, ο επί χρόνια σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, μια εβδομάδα πριν από τις εσωκομματικές της Άιοβα, όπου ο Τραμπ είχε μια σαρωτική νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τραμπ: Επόμενη στάση το Νιου Χάμσαϊρ – Τα δεδομένα μετά την απόσυρση του Ντε Σάντις

ΗΠΑ: «Ψηφίστε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα» – Το κάλεσμα στους ψηφοφόρους του Νιου Χάμσαϊρ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter