Ηράκλειο: Στην ψυχιατρική κλινική προσωρινά ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Ηράκλειο: Στην ψυχιατρική κλινική προσωρινά ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Την προσωρινή παραμονή στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακρίτρια για τον 36χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης συντρόφου του, πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο cretalive.gr, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο μέχρι να εμπλουτιστεί το σύνολο του ιατρικού φακέλου και έτσι να αποφανθούν στην συνέχεια για την περαιτέρω ποινική αντιμετώπιση του 36χρονου, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι θα υιοθετηθεί το αίτημα τους για αναστολή εκτέλεσης της ποινικής διαδικασίας.

Χαρακτήρισε ανθρώπινη την στάση εισαγγελέως και ανακρίτριας, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας είναι αποκαλυπτικό της ψυχικής κατάστασης του 36χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε παραλήρημα.

Ο 36χρονος -που κρατείται σε ειδικό θάλαμο και φρουρούμενος- απολογήθηκε στο θάλαμο του στο νοσοκομείου, ενώ η απολογία του σύμφωνα με το συνήγορο του Γιώργο Κοκοσάλη, ήταν «μια παραληρηματική απολογία» κατά την οποία ο 36χρονος επανέλαβε μια σειρά από ισχυρισμούς περί «πολιτικών σκοπιμοτήτων και σκανδάλων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter