Ηχηρές απουσίες από την ΙΑΑ 2019

Μπορεί η έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης να πλησιάζει, ωστόσο μια σειρά εταιρειών δεν έχει κλείσει περίπτερο.

Συνολικά, γύρω στους 20 κατασκευαστές, μικρότεροι ή μεγαλύτεροι, δεν θα συμμετέχουν. Μερικοί από αυτούς για αυτή τη φορά μόνο, άλλοι γιατί στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες, μικρότερες, εκθέσεις σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Κάποιοι άλλοι, προτιμούν τη διοργάνωση τις ίδιες ημέρες παράλληλων εκδηλώσεων σε παρακείμενους χώρους. Στη απόφαση αυτή δεν συμβάλλουν μόνο τα ακριβά ενοίκια των εκθεσιακών χώρων της έκθεσης της Φρανκφούρτης. Πολύ περισσότερο, event του είδους εξασφαλίζουν πιο στοχευμένες ενέργειες σε πιο συγκεκριμένο κοινό.

Μεταξύ των εταιρειών που θα απουσιάζουν από την φετινή ΙΑΑ της Φρανκφούρτης περιλαμβάνονται: Aston Martin, Cadillac και Chevrolet, Citroen και DS, Dacia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota και Volvo. Πιθανή θεωρείται και η απουσία του ομίλου FCA, όπως επίσης και της Tesla.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.