Hyundai 45 EV Concept

Το Hyundai 45 EV Concept παρουσίασε στη Φρανκφούρτη η εταιρεία, με το συγκεκριμένο να σηματοδοτεί τη νέα εποχή της στη μετακίνηση, η οποία θα είναι βεβαίως ηλεκτρική.

Το 45 αποτίνει φόρο τιμής στο 45χρονο Pony Coupe Concept, το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας που εξελίχτηκε εξ ολοκλήρου από αυτή. Επιπλέον, η ονομασία του μοντέλου οφείλεται στις γωνίες 45 μοιρών που κοσμούν το εμπρός και πίσω μέρος του.

Εξωτερικός σχεδιασμός

Στο εμπρός τμήμα ξεχωρίζει η κυβοειδής σχεδίαση των λαμπτήρων και στο κάτω μέρος της θύρας, ένα σύνολο LED εμφανίζει την ικανότητα της μπαταρίας σε μεγάλες αποστάσεις. Μέσα από τα ενεργά φώτα LED, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρική ενέργεια που έχουν στη διάθεσή τους, πριν καν φτάσουν ακόμα στο αυτοκίνητό τους.

Από εκεί και πέρα, το 45 EV Concept διαθέτει κάποια στοιχεία που ίσως επηρεάσουν τα μελλοντικά οχήματα της Hyundai και ένα από αυτά είναι το Camera Monitoring System (CMS), με τους παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέπτες να έχουν αντικατασταθεί από κάμερες.

Εσωτερικό

Η καμπίνα είναι εμπνευσμένη από σχέδια επίπλων και εμπλουτίζεται από τον συνδυασμό των ξύλινων, υφασμάτινων και δερμάτινων επενδύσεων. Τα πίσω καθίσματα είναι καθιστικού τύπου, ενώ τα εμπρός μπορούν και περιστρέφονται. Οι επιβάτες εκεί, έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με το σύστημα πολυμέσων σε στιλ προβολής, όπου η κεντρική οθόνη αφής έχει τη δυνατότητα να αντικατασταθεί σε μια σειρά οθονών και λειτουργιών, ενσωματωμένες στο ίδιο ταμπλό.

Οι μπαταρίες του οχήματος είναι τοποθετημένες στο δάπεδο και ως εκ τούτου, ο χώρος μπορεί να αποκτήσει τον χαρακτήρα ενός σαλονιού με έπιπλα. Επίσης, τα καθίσματα, στρέφονται προς τους επιβάτες την ώρα που ανοίγουν τη θύρα.

Αναφορικά με τους χώρους αποθήκευσης, εντοπίζεται ένα οριζόντιο μακρόστενο σχήμα και μια θεωρητική τσέπη στη θύρα του οχήματος, που επιτρέπει την αποθήκευση ενός βιβλίου, tablet ή λαπ-τοπ. Ο χώρος χρησιμοποιεί ένα διάφανο υλικό, οπότε είναι εύκολο να φανεί το περιεχόμενο.

Πηγή: Hyundai

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.