Ιαπωνία: Νεκροί οι 5 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της ακτοφυλακής που συγκρούστηκε με το Α350

Ιαπωνία: Νεκροί οι 5 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της ακτοφυλακής που συγκρούστηκε με το Α350

Το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo μετέδωσε ότι εντοπίστηκαν νεκροί οι 5 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της ακτοφυλακής που συγκρούστηκε με το Α350 της Japan Airlines στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο.

Ο κυβερνήτης του μικρού αεροσκάφους είναι μοναδικός επιζών. Σύμφωνα με τα ιαπωνικά ΜΜΕ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αεροσκάφος της Japan Airlines με 367 επιβάτες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανέντα, εκτελώντας το δρομολόγιο από το Σαπόρο.

Πλάνα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση έδειξαν το αεροσκάφος να έχει τυλιχτεί στις φλόγες ενώ είναι καθηλωμένο στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου και επιβάτες του να απομακρύνονται από αυτό χρησιμοποιώντας την φουσκωτή τσουλήθρα εγκατάλειψης αεροσκάφους.

Επίσης πυροσβέστες βρέθηκαν επί τόπου και να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εκπρόσωπος της Japan Airlines ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σιν-Τσιτόζ του Χοκάιντο στη βόρεια Ιαπωνία και η φωτιά εκδηλώθηκε όταν αυτό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανέντα το απόγευμα της Τρίτης τοπική ώρα.

Διαβάστε επίσης: Ιαπωνία: Αγνοούνται επιβάτες του αεροσκάφους της ακτοφυλακής που συγκρούστηκε με αυτό της Japan Airlines (LIVE)

Βίντεο τρόμος μέσα από το φλεγόμενο αεροσκάφος της Japan Airlines (Video)

Συναγερμός στην Ιαπωνία: Αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα της προσγείωσης – Συγκλονιστικές εικόνες (LIVE)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter