Ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του Άλκη: Πολλαπλά τραύματα, από μαχαίρια, δρεπάνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα

Ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του Άλκη: Πολλαπλά  τραύματα, από μαχαίρια, δρεπάνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα

Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης νεκροψίας – νεκροτομής που ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην οδό Θεοδώρου Γαζή στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι ο θάνατος του Άλκη «προήλθε από πολλαπλά τραύματα από μαχαίρια, δρεπάνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα στα πόδια και από πολλαπλά τραύματα από σιδηρολοστούς στο κεφάλι και έτσι δικαιώνεται».

Παράλληλα ο κ. Κούγιας αναφέρεται και στο κατάπτυστο πανό που ανήρτησαν χθες οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για το οποίο υπήρξε ήδη εισαγγελική παρέμβαση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«1.Πριν από λίγο το δικηγορικό μας γραφείο παρέλαβε την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας – νεκροτομής της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας και Διευθύντριας στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης Λήδας – Καλλιόπης Κοβάτση. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του αείμνηστου Αλκιβιάδη Καμπανού προήλθε από πολλαπλά τραύματα από μαχαίρια, δρεπάνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα στα πόδια και από πολλαπλά τραύματα από σιδηρολοστούς στο κεφάλι και έτσι δικαιώνεται ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή, μελετώντας την πρόχειρη ιατροδικαστική έκθεση, είχε δηλώσει ότι ως φυσικοί αυτουργοί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα κατηγορηθούν και θα συλληφθούν όλοι οι τελικώς συλληφθέντες.

2. Σήμερα, κατόπιν αιτήματος της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης κας Μαγδαληνής Ηλιοπούλου, εξεδόθη διάταξη της Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και απεφασίσθη η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας των δώδεκα κατηγορουμένων, καθώς και των φωτογραφιών τους που ελήφθησαν από την Υ.Ε.Ε.Β.Ε σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις αντίστοιχες διαδικτυακές ιστοσελίδες, για χρονικό διάστημα δύο μηνών από την έκδοση της διάταξης.

3. Το δικηγορικό μας γραφείο, ο κ. Αλέξιος Κούγιας, οι γονείς του αείμνηστου Αλκιβιάδη Καμπανού και οι δύο επιζήσαντες των αποπειρών ανθρωποκτονίας από την ανθρωποκτόνο επίθεση της εγκληματικής οργάνωσης, μέλη της οποίας ήταν οι δώδεκα συλληφθέντες, εκφράζουμε την απέχθεια μας, και ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας που τους εκπροσωπούμε εκφράζουμε την απόλυτη απέχθεια μας προς τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που στο χθεσινό διεθνές παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ επέτρεψαν στα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που αφαίρεσαν τη ζωή του Άλκη και βρίσκονται εκτός φυλακής, ελπίζουμε για λίγο χρονικό διάστημα ακόμη, να αναρτήσουν στο κεντρικότερο σημείο του γηπέδου το εμετικό από κάθε άποψη πανό συμπαράστασης στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που αφαίρεσαν τη ζωή του αείμνηστου Άλκη Καμπανού και βρίσκονται στη φυλακή.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο επικεφαλής της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κύριος Παναγιωτόπουλος θα διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το ποια μέλη της διοικήσεως της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είτε από αμέλεια είτε από πρόθεση επέτρεψαν αυτή την ακραία παράνομη συμπεριφορά που βεβηλώνει τη μνήμη του Άλκη, τρομοκρατεί τους γονείς του, τα δυο διασωθέντα παιδιά και τους μάρτυρες κατηγορίας και δυσφημεί τόσο τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΟΚ, όσο και τους υγιείς οπαδούς του και όλη την υγιή ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία διεθνώς»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter