Ίλιον: Απολογείται την Τετάρτη ακόμη ένας έφηβος για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου (Video)

Ίλιον: Απολογείται την Τετάρτη ακόμη ένας έφηβος για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου (Video)

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ακόμη ένας έφηβος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην σοκαριστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου μαθητή στο Ίλιον.

Κατά τη χθεσινή ημέρα σημειώθηκαν εξελίξεις στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς προφυλακίστηκαν άλλοι δύο ανήλικοι. Συνολικά, στη φυλακή βρίσκονται πέντε ανήλικοι ενώ καταζητείται άλλος ένας, που φέρεται να έχει διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια τους, έχοντας και τις καταθέσεις του 15χρονου θύματος. Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» έχουν τεθεί και τέσσερα κορίτσια, περίπου συνομήλικα του θύματος, τα οποία φέρεται να ήταν μπροστά στις στιγμές των βασανιστηρίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι προφυλακιστέοι ανήλικοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούμενοι ωστόσο τις κατηγορίες περί βιασμού, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για… παιχνίδι.

Φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά στα social media των ανήλικων δραστών

Στο μεταξύ, αναρτήσεις με όπλα και ναρκωτικά έκαναν στα social media, οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν τον έναν εκ των κατηγορουμένων να κρατάει πιστόλι και σε άλλη ποσότητα κάνναβης σε τσιγάρο.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά στα social media των ανήλικων δραστών (Photos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter