Ισπανικά ΜΜΕ: «Μπάσιμο από Άμπου Ντάμπι στη Euroleague με 75 εκατ. ευρώ για τρία Final 4»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Μπάσιμο από Άμπου Ντάμπι στη Euroleague με 75 εκατ. ευρώ για τρία Final 4»

Συνεχίζονται οι «χρυσές» προσφορές από τις αραβικές χώρες με στόχο την ενεργή εμπλοκή τους στη διοργάνωση της Euroleague.

Μετά τις διαπραγματεύσεις με το Ντουμπάι, ισπανικό Μέσο έβαλε στον «χορό» και το Άμπου Ντάμπι, σημειώνοντας ότι στα χέρια των μετόχων της Euroleague βρίσκεται «χρυσή» πρόταση ύψους 75 εκατ. ευρώ για τη διεξαγωγή τριών συνεχόμενων Final-4 στην πρωτεύουσα του ΗΑΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, «οι 13 ομάδες μέτοχοι της Euroleague έλαβαν πρόταση για τη διεξαγωγή τριών σερί F4 στο Άμπου Ντάμπι. Ιδανικά, εάν υπάρξει συμφωνία, το πρώτο εξ αυτών θα οριστεί το 2025 στην Etihad Arena, 18.000 θέσεων, η οποία χτίστηκε το 2020».

«Σε αντάλλαγμα», σημειώνει το encestando, «η πρωτεύουσα των ΗΑΕ θα δώσει 25 εκατ. ευρώ για το κάθε ένα Final-4. Πρόκειται για προσφορά μεγαλύτερη από τα χρήματα που έδωσε η Turkish Airlines στη δεκαετή συμφωνία ονοματοδοσίας της διοργάνωσης».

Μάλιστα, οι Ισπανοί γράφουν ότι οι 13 μέτοχοι φέρεται να εξετάζουν την εν λόγω πρόταση και ίσως πολύ σύντομα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. «Η παρουσία του Άμπου Ντάμπι έχει βάλει στον “πάγο” τις διαπραγματεύσεις με το Ντουμπάι», σημειώνεται επίσης.

Διαβάστε επίσης: Ολλανδία – Ελλάδα 72-74: Ο Τολιόπουλος έσωσε την Εθνική

Βοηθός διαιτητή συγκρούστηκε με… κάμερα σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Αποσύρθηκε αιμόφυρτη (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter