«Φοβηθήκαμε, βγήκαμε στον δρόμο»: Μαρτυρία κατοίκου στο Μαντούδι μετά τον ισχυρό σεισμό

«Φοβηθήκαμε, βγήκαμε στον δρόμο»: Μαρτυρία κατοίκου στο Μαντούδι μετά τον ισχυρό σεισμό
(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÑ×ÅÉÏÕ)

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας η σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 8:26 το πρωί της Παρασκευής.

Κάτοικος του Μαντουδίου ανέφερε στο Open TV ότι ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ συνοδεύτηκε και από χαρακτηριστική βουή.

«Νιώσαμε πολύ έντονα τον σεισμό . Είμαστε κοντά στο επίκεντρο. Είχε μεγάλη διάρκεια και βουή. Είχε γύρω στα 30 δευτερόλεπτα διάρκεια. Κουνηθήκαμε αρκετά. Στον χώρο που βρίσκομαι δεν έγιναν ζημιές. Ο κόσμος βγήκε στον δρόμο. Φοβηθήκαμε, ήταν δυνατός σεισμός. Εδώ στο Μαντούδι δεν υπάρχουν ζημιές, δεν ξέρω στα γύρω χωριά. Προς το παρόν δεν έχουμε νιώσει μετασεισμό. Ελπίζουμε να ήταν ο κύριος σεισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά η κάτοικος του Μαντουδίου στο Open TV.

Διαβάστε επίσης: Ισχυρός σεισμός στην Εύβοια: «Πιθανότατα η οροφή με κάθε επιφύλαξη» – Οι πρώτες αντιδράσεις των σεισμολόγων

Nωρίτερα, ο Ευθύμιος Λέκκας, πρόεδρος του ΟΑΣΠ, ανέφερε στην ΕΡΤ: «Είναι νωρίς για να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Με βάση το ιστορικό δεδομένο δεν έχουμε μεγάλους σεισμούς στην περιοχή. Πιθανότατα αυτός ο σεισμός να είναι η οροφή».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter