Ιταλία: Ακυρώθηκαν τα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera λόγω κορονοϊού – Έκθετη η Μενδώνη

Ιταλία: Ακυρώθηκαν τα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera λόγω κορονοϊού – Έκθετη η Μενδώνη

Ακυρώθηκαν όλες οι κρουαζιέρες του MSC Opera στην Ιταλία όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο όπως αποκάλυψε το Documento, την περασμένη εβδομάδα κατέπλευσε σε πέντε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αρχής γενομένης από το Κατάκολο, όπου ενώ υπήρχαν αντιδράσεις, η Λίνα Μενδώνη, βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να τις κατευνάσει, «νομιμοποιώντας» τη μετάβαση των επιβατών του πλοίου στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. 

Λίγες ώρες μετά την επιθετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, η οποία έδειξε ότι η κ. Μενδώνη ακόμη δεν έχει αντιληφθεί την προχειρότητα που επέδειξε με το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, ακυρώνονται τα δρομολόγια του πλοίου στην Ιταλία λόγω κορονοϊού, κάτι που επιβεβαιώνει, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και η ιδιοκτήτρια εταιρεία. 

«Το MSC Opera, το κρουαζιερόπλοιο που έσπειρε τον πανικό στη Μεσόγειο μετά την είδηση ​​ότι ένας επιβάτης που αποβιβάστηκε στη Γένοβα βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, δεν θα αποπλεύσει σήμερα. Η νέα κρουαζιέρα ακυρώθηκε. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη ο οποίος είπε νωρίς το απόγευμα ότι «η MSC Cruises αναγκάστηκε να ακυρώσει την κρουαζιέρα του MSC Opera που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τη Γένοβα το απόγευμα της Τρίτης λόγω των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού».

Παράλληλα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι: «Με την έναρξη ισχύος των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κόντε, θα ήταν αδιανόητο να επιτρέπονται οι κρουαζιέρες».

Η εξέλιξη αυτή στην Ιταλία και η απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας, μετά και τη λήψη μέτρων από την ιταλική κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό, εκθέτουν για ακόμη μία φορά τη Λίνα Μενδώνη και δείχνουν το πως δρουν τα οργανωμένα κράτη όταν πρόκειται για ζητήματα προστασίας της δημόσιας υγείας και συμφέροντος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter