Jaguar E Type Zero: Η τραγική ιστορία που έκρυβε το γαμήλιο αυτοκίνητο στον γάμο Χάρι-Μέγκαν

Jaguar E Type Zero: Η τραγική ιστορία που έκρυβε το γαμήλιο αυτοκίνητο στον γάμο Χάρι-Μέγκαν

Η τραγική ιστορία που έκρυβε το γαμήλιο αυτοκίνητο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ αποκαλύφθηκε.

Πολλά γράφτηκαν για τον γάμο της χρονιάς ανάμεσα σε ένα Βασιλικό γόνο τον Πρίγκιπα Χάρι (Δούκα του Sussex γιού του Πρίγκιπα Κάρολου) και της Μέγκαν Μάρκλ (μιγάδα πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα του Sussex). Μάθαμε τι φόρεσαν, πόσο και τι έφαγαν, πόσο κόστισε όλο αυτό στον λαό της Αγγλίας και αν τελικά είχαν κέρδη ή ζημιές οι Βρετανοί από αυτό.

Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα τετράτροχα που εμφανίστηκαν και συμπρωταγωνίστησαν με τους θνητούς και τους γαλαζοαίματους. Όχι τόσο από την αξία τους όσο από την μοναδικότητα, τη ξεχωριστή τους εμφάνιση και το ιστορικό τους υπόβαθρο. Βέβαια δεν είχαν όλα την ίδια χαρούμενη ιστορία να διηγηθούν…

Από τα οχήματα όλοι ξεχώρισαν την Jaguar E Type Zero, το ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο με το οποίο το ζευγάρι έφυγε από το αβαείο όπου έγινε η τελετή για να πάει στην γαμήλια δεξίωση. Όλοι νομίζαμε πως το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησία του μουσείου της Jaguar η οποία το κατασκεύασε για να δείξει πως συνδυάζει την ιστορία της με την νέα τεχνολογία. Όμως το μοναδικό τετράτροχο άνηκε στον μουσικό Τόμπι Γκάφτεϊ –Σμιθ κιμπορνίστα του συγκροτήματος «Jamiroquai». Ο Γκάφτεϊ –Σμιθ αγόρασε το αυτοκίνητο από την Jaguar αντί 399.176 ευρώ ως τελευταία του επιθυμία καθώς βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου του δέρματος. Ο 47χρονος μουσικός πέθανε στις 11 Απριλίου του 2017 μετά από έξι χρόνια «μάχης» με τον καρκίνο.

«Το βασιλικό γαμήλιο αυτοκίνητο αγοράστηκε από τον Τόμπι», δήλωσε η χήρα του μουσικού Γκαμπριέλα Κρου Ριντ και πρόσθεσε: «Θα το έδινε σίγουρα αν ζούσε και του το ζητούσαν. Γνώριζε τον Πρίγκιπα Χάρυ προσωπικά εκείνος είχε βρεθεί κοντά του και σε καλές και σε άσχημες στιγμές. Έκανε χιούμορ με το αυτοκίνητο λέγοντας τόσο στον Τζέι Κέι (τραγουδιστή των «Jamiroquai») όσο και στον Πρίγκιπα, πως ο καρκίνος του έκανε ένα μεγάλο καλό: Έπεισε την Jaguar να του δώσει το αυτοκίνητο. Βλέποντας την Jag ήταν σαν να το έβλεπα εδώ». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter