Και δεύτερος χορηγός αποχωρεί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λόγω Λιγνάδη

Και δεύτερος χορηγός αποχωρεί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λόγω Λιγνάδη

Ένας – ένας οι χορηγοί της εκπομπής «Tlive» της Τατιάνάς Στεφανίδου την εγκαταλείπουν μετά τα όσα είπε δημοσίως για τον ηθοποιό – σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη και την υποστηρικτική στάση που κράτησε. 

Έτσι, μετά την αποχώρηση της γνωστής εταιρείας Nak Shoes, σειρά παίρνει η εταιρεία καλλυντικών, Grigi.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η εταιρεία καλλυντικών Grigi, ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και καθιστά σαφές ότι διαφωνεί πλήρως με την πολιτική της εκπομπής «Tlive».

«Το κίνημα #meetoo έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!». Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι διαφωνεί πλήρως με την πολιτική της εκπομπής «Tlive» και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει την χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και τις οικογένειές τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Πριν από μερικές ημέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη πως: «Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της αποτυχίας, της απόγνωσης και θα πούμε κιόλας για το πώς πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης», προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter