Και ο Πανταλάκης στη δικογραφία με το σκάνδαλο αγοραπωλησιών ακινήτων

Και ο Πανταλάκης στη δικογραφία με το σκάνδαλο αγοραπωλησιών ακινήτων

Και ο Θεόδωρος Πανταλάκης, εκλεκτός του Γιάννη Στουρνάρα, στη μεγάλη δικογραφία με το σκάνδαλο των αγοραπωλησιών ακινήτων επί παντοκρατορίας Σάλλα στην Τράπεζα Πειραιώς.

Διώκεται και αυτός σε βαθμό κακουργήματος, όπως και ο Μιχάλης Σάλλας, και μάλιστα μετά την απολογία του στη ανακρίτρια της υπόθεσης του επιβλήθηκε ο όρος της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας 30.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Ανακύπτει βέβαια μείζον θέμα ηθικής τάξης για το πρόσωπο του Θεοδ. Πανταλάκη που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες και για άλλες περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη σε βάρος των Σάλλα και Παντελάκη είχε ασκηθεί μετά από παραγγελία του πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου .Η παραγγελία του κ. Αθανασίου είχε βασιστεί σε πόρισμα-καταπέλτη 52 σελίδων του αναπληρωτή εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γαληνού Μπρη, ο οποίος είχε διαπιστώσει την τέλεση του αδικήματος της απιστίας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της Τράπεζας.

Το πόρισμα του αναπληρωτή εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γαληνού Μπρη που είχε αποκαλύψει το DOCUMENTO αποκάλυπτε ότι η Πειραιώς είχε χρησιμοποιηθεί για να κάνει ένα ασύλληπτο «παιχνίδι» με αγοραπωλησίες ακινήτων και αγορές μετοχών μέσω εταιρειών συμφερόντων του ίδιου και μελών της οικογένειάς του, ζημιώνοντας έτσι την Πειραιώς .

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα 28 πρόσωπα, που είναι πρώην στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter