Και πάλι βγήκε… κουρεμένος ο Λοβέρδος μετά την απάντηση Τουλουπάκη

Για μαλλί πήγαινε ο Αν. Λοβέρδος και κατάφερε να βγει και πάλι… κουρεμένος! Η απάντηση της Ελένης Τουλουπάκη στην επιστολή του διωκόμενου για το σκάνδαλο Novartis πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, στις έγγραφες εξηγήσεις της προς τους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, υποστήριξε ότι Ι. Αγγελής και Αν. Λοβέρδος επέστρεψαν με την ίδια πτήση από τη Βιέννη, με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να επιστρέφει άρον – άρον από το ταξίδι που σκοπό είχε την ανταλλαγή στοιχείων με Αμερικανούς αξιωματούχους για το Novartis – Gate.

Τα λόγια της Ελ. Τουλουπάκη αμφισβήτησε ο διωκόμενος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, στέλνοντας μάλιστα επιστολή στον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, Γ. Μπούγα. «Η αναφορά αυτή τυγχάνει απολύτως ψευδής» ισχυρίζεται στην επιστολή του, προσθέτοντας ότι δεν έχει ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αυστρίας το 2018 ούτε το 2019.

Η επιστολή Λοβέρδου:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/06/09/5edfc633825e63740722bba4.pdf

«Να διαψεύσει τον Αγγελή όχι εμένα»

Απαντώντας στην επιστολή του Αν. Λοβέρδου, η Ελ. Τουλουπάκη επισήμανε το εξής απλό: Η αναφορά στην κοινή επιστροφή Αγγελή – Λοβέρδου από τη Βιέννη βασίζεται σε όσα ο ίδιος ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει παραθέσει στην κατάθεσή του ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής.

Αναλυτικά η απάντηση:

«Με αφορμή τη διάψευση του κ. Λοβέρδου σχετικά με περιστατικό στο οποίο κάνω αναφορά στις προ δίμηνου δοθείσες εξηγήσεις μου στους κκ αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου διευκρινίζω τα εξής: Οι εξηγήσεις μου όπως και η κλήση μου σε εξηγήσεις δεν διέρρευσαν στον Tύπο από έμενα αλλά μετά τη διαβίβαση τους στη Βουλή των Ελλήνων. Έλαβα γνώση της συνάντησης των κ.κ. Λοβέρδου και Αγγελή στην πτήση από τη Βιέννη από την κατάθεση του κ. Αγγελή ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Επί της καταθέσεως αυτής σχολίασα ως είχα δικονομικό δικαίωμα. Τη συνάντηση μάλιστα αυτή ο κ. Αγγελής χαρακτηρίζει ως “θεϊκό σημάδι” . Πράγματι την ίδια άποψη αποκόμισα κι εγώ διαβάζοντας την κατάθεση του. Αν το περιστατικό είναι αναληθές τότε ο κ. Λοβέρδος θα πρέπει να διαψεύσει τον κ. Αγγελή κι όχι εμένα. Τα λοιπά περί συμμορίας τα αντιπαρέρχομαι καθόσον δεν αξίζουν ούτε καν σχολιασμού από εισαγγελέα που σέβεται τον εαυτό του».