Έβγαλε την… υποχρέωση ο Μητσοτάκης και αποχώρησε από τη Βουλή

Έβγαλε την… υποχρέωση ο Μητσοτάκης και αποχώρησε από τη Βουλή

Τον στοιχειώδη σεβασμό προς τους πολιτικούς του αντιπάλους αδυνατεί να επιδείξει ο πρωθυπουργός, ο οποίος προσήλθε στην Ολομέλεια της Βουλής, τοποθετήθηκε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον νέο δικαστικό χάρτη και αποχώρησε με βήμα γοργό.

Η αλαζονική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε αίσθηση στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, καθώς επέλεξε να μην ακούσει και να μην απαντήσει στους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι ζητούν απαντήσεις για το σκάνδαλο έγκλημα των Τεμπών, τις σκοταδιστικές απόψεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, αλλά και τα σκάνδαλα υποκλοπών και διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων.

Το καλύτερο είναι πως παρουσιάστηκε εγγυητής του κράτους δικαίου τη στιγμή που επί ημερών του στο τιμονι της χώρας διεθνείς οργανισμοί, ευρωκοινοβούλιο και State Department εχουν στηλιτευσει την κατρακύλα σε επίπεδο κράτους δικαιου.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε «όσους εμφανίζουν την Ελλάδα σαν Χούντα», επικαλούμενος τις δηλώσεις της αρμόδιας επιτρόπου, κ. Γιούροβα, η οποία παρατήρησε «πρόοδο στα ζητήματα κράτους δικαίου».

Μάλιστα, έθεσε και τα εκλογικά διλήμματα ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, λέγοντας: «Θελουμε να εξακολουθήσουμε την πορεία σιγουριάς ή να ρισκάρουμε όλα όσα έχουμε πετύχει με νέα πειράματα; Είμαστε έτοιμοι να δυναμώσουμε τις ελληνικές διεκδικήσεις στην ευρωβουλή ή θα στείλουμε εκπροσώπους που κατηγορούν τον τόπο και την πατρίδα σε κάθε ευκαιρία; Θα επιστρέψουμε στην καθήλωση ή θα διατηρηθούμε στην ανοδική τροχιά των μεταρρυθμίσεων;».

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης στο υπουργικό: Φόβος για αποχή στις ευρωεκλογές και τρομοκράτηση των πολιτών

Τέμπη: Μηνυτήρια αναφορά για αλλοίωση στοιχείων – Εξαφάνισαν 11 λεπτά συνομιλιών για να ενοχοποιήσουν τον νεκρό μηχανοδηγό

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter