Και πάλι η ΝΔ ψεύδεται!

Τα ‘χουν μπερδέψει εκεί στη Νέα Δημοκρατία και προσπαθούν ανεπιτυχώς να μπαλώσουν ό,τι μπορεί να μπαλωθεί. Και η αλήθεια είναι πως δεν το πετυχαίνουν με τίποτα!

Τον Ιούνιο του 2017 ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε μπροστά στην κάμερα, απευθυνόμενος σε εργαζόμενους στο χώρο διανομής φαγητού, σούπερ μάρκετ και σε εταιρείες φύλαξης:

«Είμαι ο τελευταίος που θα δεσμευτεί για αύξηση του κατώτατου μισθού». Δείτε το Video ΕΔΩ

Αφού λοιπόν σύρθηκε η Ν.Δ. να υπερψηφίσει το κοινωνικό μέρισμα, τώρα έρχεται να μας πει πως… «η αύξηση του κατώτατου μισθού έπρεπε να είχε δοθεί ήδη από το 2017».

Δηλαδή έπρεπε να είχε δοθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού, τότε που ο Μητσοτάκης δήλωνε πως δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι τέτοιο!

Και επειδή εκεί στη Νέα Δημοκρατία το’χουν προ πολλού τερματίσει και δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν τις αστοχίες και τα fake news… προσπαθούν να προσαρμόσουν την πραγματικότητα όπου δεν τους συμφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας δεν επέλεξε τυχαία τη σημερινή ημέρα για την αναγγελία αύξησης του κατώτατου μισθού. Το έκανε, ανάμεσα στους χειροκροτητές υπουργούς του, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξεχάσουμε οι Έλληνες το εθνικό λάθος της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Το εάν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά επιλέγουν να γίνονται περίγελος, είναι όντως δικαίωμά τους…

Διαβάστε ακόμα: Η αμηχανία της Σπυράκη «κι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»!