Καιρός: Νέα δεδομένα για το Σαββατοκύριακο – Τι… έρχεται από την Ιταλία (Video)

Καιρός: Νέα δεδομένα για το Σαββατοκύριακο – Τι… έρχεται από την Ιταλία (Video)

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες έρχεται τα επόμενα 24ωρα από την Ιταλία, επηρεάζοντας πολλές περιοχές της χώρας το Σαββατοκύριακο.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε το πρωί στο Open TV ότι οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ξεπερνώντας τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις ανατολικές περιοχές της χώρας με βροχές και καταιγίδες.

Όσο για τις επόμενες δύο ημέρες, ο μετεωρολόγος μίλησε για βροχές στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη την Πέμπτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχει συννεφιά. Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το ανατολικό Αιγαίο.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καιρός: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη

Σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Στην Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και τη δυτική Κρήτη τοπικές βροχές και καταιγίδες που στην Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο θα είναι πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχές στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την ανατολική Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14-15 βαθμούς, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές τους 16 και στην νησιωτική χώρα τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης: «Ράπισμα» κατά Μητσοτάκη και από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών για το Κράτος Δικαίου, μετά το «ευρω-χαστούκι»

Έγκλημα Τέμπη: Ξεπέρασαν τις 560.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού – Τι πρέπει να προσέξετε για να υπογράψετε

Ηχηρή παρέμβαση κατά της Χίλαρι Κλίντον: «Έχετε αίμα στα χέρια σας – Για ποια δικαιώματα μιλάτε;» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter