Ηχηρή παρέμβαση κατά της Χίλαρι Κλίντον: «Έχετε αίμα στα χέρια σας – Για ποια δικαιώματα μιλάτε;» (Video)

Ηχηρή παρέμβαση κατά της Χίλαρι Κλίντον: «Έχετε αίμα στα χέρια σας – Για ποια δικαιώματα μιλάτε;» (Video)

Αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία της Χίλαρι Κλίντον σε εκδήλωση της οργάνωσης «Σινεμά για την Ειρήνη» στο Βερολίνο.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης παρουσία της Κλίντον το απόγευμα της Δευτέρας, ορισμένα άτομα που βρίσκονταν στο κοινό εξοργίστηκαν από όσα έλεγε η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016 και αποφάσισαν να παρέμβουν, όταν διατυπώθηκε η άποψη για «το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του».

«Πώς τολμάτε να μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα ενώ Παλαιστίνιοι δολοφονούνται στη Γάζα, στο όνομα της προστασίας τους. Στηρίζετε μία γενοκτονία, δεν αμύνεται το Ισραήλ. Είστε σοβαροί; Για ποια δικαιώματα μιλάτε; Πρόκειται για γενοκτονία που τη στηρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ και τώρα έρχεστε εσείς να μιλήσετε σε εκδήλωση για τον κινηματογράφο και την ειρήνη. Θα έπρεπε να ντρέπεστε», ανέφερε σε παρέμβασή της μία ακτιβίστρια από το κοινό, προτού απομακρυνθεί από τους άνδρες ασφαλείας.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, στην εκδήλωση που παρίστατο η Κλίντον έγιναν και άλλες παρεμβάσεις. «Στηρίξατε τον πόλεμο στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και σε άλλες χώρες. Είστε εγκληματίες πολέμου», φώναξε ένας άλλος πολίτης που βρισκόταν στο κοινό.

Διαβάστε επίσης: Έγγραφο ντοκουμέντο εκθέτει τον Μενέντεζ: Το γεμάτο χρηματοκιβώτιο και οι γυμνές φωτογραφίες με την ερωμένη του

Νέο παραλήρημα Τραμπ: «Μετατρεπόμαστε σε κομμουνιστική χώρα» – Η ατάκα για τον Ναβάλνι

Υεμένη: Στο λιμάνι του Άντεν το πλοίο υπό ελληνική σημαία – «Κατά λάθος η επίθεση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter