Έγγραφο ντοκουμέντο εκθέτει τον Μενέντεζ: Το γεμάτο χρηματοκιβώτιο και οι γυμνές φωτογραφίες της ερωμένης του

Έγγραφο ντοκουμέντο εκθέτει τον Μενέντεζ: Το γεμάτο χρηματοκιβώτιο και οι γυμνές φωτογραφίες της ερωμένης του
Φωτογραφίες: New York Post

Χρηματοκιβώτιο με μετρητά, 15 χρόνια πριν το FBI εισβάλει στο σπίτι του Δημοκρατικού στο Νιου Τζέρσεϊ, έδειξε στην τότε ερωμένη του ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το έγγραφο της εφημερίδας, η ερωμένη καυχιόταν στους φίλους της ότι είχε δει «δεσμίδες μετρητών» παραχωμένες σε «κρυφά μέρη». Όλα αυτά το έτος 2007, ενώ ισχυρίζεται πως ο Μενέντεζ έκανε λόγο για «μίζες από εργολάβους και ανθρώπους που αναζητούσαν επιρροή».

Ταυτοχρόνως, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δυο τους διατηρούσαν μια φλογερή σχέση που περιλάμβανε γυμνές φωτογραφίες και σεξ τόσο σε ιδιωτικό τζετ όσο και σε κρεβάτι που ο γερουσιαστής είπε ότι είχε χρησιμοποιηθεί από τον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι.

Υπογραμμίζεται πως οι αποκαλύψεις έρχονται μετά την παραπομπή του 70χρονου Μενέντεζ και της δεύτερης συζύγου του, Ναντίν Αρσλάνιαν, σε δίκη για δωροδοκία και διαφθορά πέρυσι, ενώ οι ομοσπονδιακές αρχές κατέσχεσαν περίπου 500.000 δολάρια σε μετρητά και ράβδους χρυσού στο σπίτι τους στο Englewood Cliffs της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ισχυρίστηκαν σε μια νέα κατάθεση ότι η Αρσλάνιαν, 56 ετών, έλαβε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων ως «κομμάτι» σχεδίου δωροδοκίας. Επίσης, χρησιμοποίησε ένα εναλλακτικό τηλέφωνο που το ζευγάρι ονόμασε «007» για να επικοινωνεί με έναν από τους φερόμενους συνωμότες.

Το ζευγάρι και οι συγκατηγορούμενοί τους, οι επιχειρηματίες Fred Daibes, Wael Hana και Jose Uribe από του Νιου Τζέρσεϊ, δήλωσαν αθώοι για όλες τις κατηγορίες.

Ο Μενέντεζ ισχυρίζεται ότι οι ράβδοι χρυσού ανήκαν στη μητέρα της Αρσλάνιαν και ότι απέσυρε τα μετρητά από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς επί δεκαετίες λόγω «του ιστορικού της οικογένειάς μου που αντιμετώπιζε κατασχέσεις στην Κούβα».

Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε το 2013 ότι ο Μενέντεζ διατηρούσε δεσμό με τη Σεσίλια Ρέινολντς – μια παντρεμένη πρώην γραμματέα της εκκλησίας, την οποία γνώρισε όταν ήταν εκδότρια μιας μικρής ισπανόφωνης εφημερίδας στο Φρίχολντ της Νιου Τζέρσεϊ.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ο δικηγόρος του Μενέντεζ, Ρόμπερτ Λάσκιν, δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο, ούτε και η Ρέινολντς, η οποία τον Ιούνιο του 2013 είχε πει στην «ΝΥ Post»: «Ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν χωρισμένοι για ένα χρονικό διάστημα στο παρελθόν. Οποιεσδήποτε και όλες οι κατηγορίες που διατυπώνονται από έναν πρώην δυσαρεστημένο επιχειρηματικό εταίρο είναι ψευδείς και κακόβουλες».

Ο σύζυγός της, Ματ Ρέινολντς, είπε σε δημοσιογράφο ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο όταν φέρεται να συνέβη η σχέση. Είπε ότι «ούτε θα επιβεβαίωνε, ούτε θα αρνιόταν» τη σχέση της συζύγου του με τον Μενέντεζ.

Δείτε επίσης: «Ράπισμα» κατά Μητσοτάκη και από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών για το Κράτος Δικαίου, μετά το «ευρω-χαστούκι»

ΣΥΡΙΖΑ: Άνεμος αισιοδοξίας μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Όλο το παρασκήνιο

Αγρότες: Αναχωρούν από το Σύνταγμα – Οι επόμενες κινήσεις μετά το δυναμικό συλλαλητήριο

Ηχηρή παρέμβαση κατά της Χίλαρι Κλίντον: «Έχετε αίμα στα χέρια σας – Για ποια δικαιώματα μιλάτε;» (Video)

Νέο παραλήρημα Τραμπ: «Μετατρεπόμαστε σε κομμουνιστική χώρα» – Η ατάκα για τον Ναβάλνι

Πηγή: New York Post

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter