Κακοκαιρία «Elias» – Δήμαρχος Παλαμά: «Εάν επαναληφθούν έστω τα μισά φαινόμενα, είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση» (Video)

Κακοκαιρία «Elias» – Δήμαρχος Παλαμά: «Εάν επαναληφθούν έστω τα μισά φαινόμενα, είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση» (Video)

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κάτοικοι στον πολύπαθο Παλαμά Καρδίτσας. Λίγες ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, όσοι ιδιοκτήτες σπιτιών παραμένουν στην πόλη προσπαθούν με όσα μέσα διαθέτουν για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, τοποθετώντας ακόμα και σακιά σε πόρτες και παράθυρα.

Διαβάστε σχετικά: Κακοκαιρία Elias: Σφυροκόπημα σε Λάρισα, Καρδίτσα και Ξυλόκαστρο – Μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές (Live χάρτης)

Κακοκαιρία Elias- Καλάβρυτα: Χαλάζι σε μέγεθος πέτρας έσπασε παρμπρίζ οχημάτων (Photos)

Υπό τον φόβο της κακοκαιρίας Elias οι κάτοικοι της Θεσσαλίας – Δημιουργούν αναχώματα έξω από τα σπίτια τους

Χαρακτηριστική της κατάστασης η δήλωση του δημάρχου Παλαμά Καρδίτσας, Γιώργος Σακελλαρίου, ο οποίος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ανέφερε ότι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη εάν τα φαινόμενα από την κακοκαιρία Elias έχουν τη μισή ένταση σε σχέση με την κακοκαιρία Daniel.

«Εάν επαναληφθούν έστω και τα μισά φαινόμενα που ήταν την προηγούμενη φορά η κατάσταση θα είναι πραγματικά μη αναστρέψιμη», προειδοποίησε ο κ. Σακελλαρίου.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από την πολύπαθη Θεσσαλία προκάλεσε αρκετά προβλήματα. Στα Τρίκαλα πλημμύρισαν δρόμοι ακόμη και στο κέντρο της πόλης, ενώ σε Λάρισα, Ελασσόνα και Φάρσαλα, σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter